Hoppa till innehåll
Två kvinnor sitter vid ett bord framför skärmar

Framtidens möten stavas hybrid

27 april 2021
Möten och konferens

Oavsett hur ni vill mötas – fysiskt, digitalt eller en kombination av båda så har vi lokalerna och de digitala lösningarna. Med rätt teknik spelar avstånd mindre roll.

När vi frågade våra kunder hur de ser på framtidens möten* och om de tror att det kommer att vara fysiska, digitala eller hybridmöten svarade nästan 60 procent hybrid. Med hybridmöten har man deltagare både på plats och på distans vilket öppnar för en rad möjligheter, men också utmaningar eftersom uppmärksamheten ska delas mellan de som befinner sig i lokalen och de som deltar via skärmen från kontoret eller hemmet.

Tänk TV-produktion

När ni planerar ert hybridmöte tänk då TV-program av typen Carina Bergfeldt eller Efter fem. Ni har gäster i streamingstudion/lokalen som ska kommunicera med varandra, samtidigt ska intresset hos dem som deltar via länk bibehållas. Bryt av med filmklipp och snabba frågor med verktyget Mentimeter för att skapa interaktivitet. På så sätt kan inte de som deltar på distans zooma ut, utan håller sig aktiva och intresserade.

Låt de hemma också uppleva mat & dryck

Om mötet eller evenemanget ska övergå till lunch, middag eller någon aktivitet som till exempel dryckesprovning kan era distansdeltagare också inkluderas. Det kan de genom att de får ingredienserna till maten i förväg och att någon av våra kockar instruerar dem alternativt att de får färdiga matlådor skickade hem till sig. Vid en dryckesprovning kan den också streamas och att drycker förbereds i förväg till deltagarna som inte är på plats.

Hos oss finns lokalerna, tekniken och idéerna för att skapa ett hybridmöte med stort engagemang. Eftersom vi har en mängd olika lokaler och konferenslokaler i flera storlekar kan ni också genomföra mötet genom att dela upp er i flera lokaler på plats. Kanske ni vill ha en större konferens eller en mindre dagkonferens? Det är bara er fantasi som sätter gränserna!

*Vi frågade 100 av våra befintliga kunder i mars 2021 hur de kommer mötas i framtiden, oavsett pandemiläge.

Relaterade nyheter

Broschyr "Safe to visit"
1 september 2020

50-restriktionen gäller inte slutna möten!

Än så länge lever vi fortfarande med restriktionen på 50 personer, men denna restriktion gäller publika, allmänna sammankomster som till...

Vimplar utanför entrén
8 oktober 2019

Kirurgerna trivs bäst i Norrköping

Kirurgveckan var i Norrköping i augusti och nu har resultatet från enkäten bland deltagarna kommit. Den visar att Norrköping står...