Konferens Aktiviteter

Förgyll din konferens med aktiviteter

Louis De Geer är placerat i hjärtat av Industrilandskapet. Att ta en 30 minuters promenad i vår vackra omnejd är i sig en upplevelse för själ och hjärta. Men är ni ute efter något mer så har vi samarbeten med bland andra Aktivgruppen och Aktivitetsmaskinen. Här har vi valt ut några förslag på aktiviteter till er som ska anordna en konferens eller ett företagsevent hos oss. Vi kan ge er fler tips och råd, och boka in en konferens med aktivitet – allt efter önskemål.

Storslagen konst i Yllefabriken

Upplev en storslagen samling av samtida konst i Norrköpings pampiga textilfabrik – Yllefabriken. Vi samarbetar med Ståhl Collection som är ett privat initiativ av konstsamlaren Mikael Ståhl. Under första utställningen visas hela 170 konstverk av 90 framstående svenska och internationella konstnärer. Vill man ha det lilla extra kan man skräddarsy sin upplevelse med t ex en guidad visning. 

Pulshöjande upplevelser

Ibland är det skönt att avbryta hjärnarbetet på konferensen för att göra något helt annat. En upplevelse som blir en adrenalinkick samtidigt som teamkänslan ökar. Vi samarbetar med Aktivitetsmaskinen som erbjuder pulshöjande aktiviteter både på plats hos oss eller på deras gård strax utanför Norrköping.

Upplevelser för hjärnan

Ibland är det skönt att bryta konferensen med en annorlunda aktivitet för hjärnan. Vi samarbetar med Aktivgruppen som erbjuder en rad aktiviteter för konferensen eller kickoffen.

En resa till en annan värld – i VR

I våra konferenslokaler kan ni under två timmar uppleva en helt ny värld. Vad sägs om att gå på en planka hundratals meter uppe i luften, fartfyllda realistiska skjutspel eller lugnare visuella landskap ni aldrig tidigare sett. Vi samarbetar med VRstugan som skräddarsyr aktiviteter för er antingen på plats hos oss eller i deras lokaler på Drottninggatan i Norrköping.

Övriga aktiviteter i Norrköping

Johannavandring

Året är 1910. Norrköping är en stor stad med trähus och innergårdar. Från fabrikerna hörs dunket av textilmaskinerna. Hästskjutsarna dånar mot kullerstensgatorna. Följ med på en annorlunda, dramatiserad vandring i Industrilandskapet. Träffa Johanna som under en timme på ett lättsamt sätt berättar om sitt liv, arbete och kärlek.

Golf på Bråvikens golfklubb

Invid den största av Östersjöns havsvikar, Bråviken och på motsatta sidan en av landets största turistattraktioner, Kolmårdens Djurpark, ligger Bråvikens Golfklubb.

Banan har en mycket växlande karaktär där den skiftar mellan herrgårdens parkinfluenser, stark seaside-karaktär och en spännande hedbana utmed vägen mot Djurö kvarn. Banan håller hög standard och har åtskilliga gånger stått som värd för VW Söderbergs Ladies Masters, en av deltävlingarna på Nordea Tour. Banan ligger 10 minuters bilfärd från Louis De Geer.

Visualiseringscenter med visning i domen

Visualiseringscenter C är ett digitalt science center och en mötesplats kring visualisering för forskning, näringsliv, allmänhet och skola. Utgångspunkten ligger i den visualiseringsforskning av världsklass som bedrivs vid Linköpings universitet, Campus Norrköping. Visualiseringscenter ligger en kort promenad genom Industrilandskapet från Louis De Geer. Här kan du se visningar i Domen eller uppleva de olika utställningarna.

Företagsbesök på Vikbolandet

Vi har fantastiska leverantörer på hela landsbygden i Östergötland. På 20-30 min bil eller bussresa hittar du flera av dem, på Vikbolandsslätten. På Sänkdalens glass kan du träffa mjölkkorna som producerar mjölken som blir grund för Sänkdalens glass och biprodukten från detta, Sänkdalens mellanmjölk. Dessa blomstrande lokala landsbygdsföretag brinner för djuren, för företagandet och ekologisk produktion som de gärna delar med sig sina kunskaper kring.

Alla kan sjunga

Norrköping är en körtät stad. En uppfriskande aktivitet är körsång med vår proffsiga Norrköpingsprofil Lisa Tilling. Alla kan faktiskt sjunga, och när man sjunger tillsammans ger det både mod och kraft.

Cityfiske

Strömmen som flyter genom Norrköping är inte bara vacker för ögat, den lockar också lax genom staden. En vanlig bild i Norrköping är siluetten av sportfiskarna som i en mjuk gryning och skymning är ett mycket vackert inslag. Cityfiske är tillgängligt för alla, och en spännande aktivitet att prova på i Norrköpings innerstad.

Spårvagns-sightseeing

En mycket charmig bevarad veteranvagn används sommartid för sightseeing i Norrköping. En guidad tur i den gamla gula spårvagnen brukar ge en go känsla och vara uppskattat.

Chokladprovning

En kort promenad från Louis De Geer ligger Norrköpings egna lilla chokladfabrik, Jolla Choklad. Vi överdriver inte om vi säger att Jolla och Gebro Togan kan allt om choklad.

Champagneprovning

På Louis De Geer har vi stora dryckeskunskaper och brinner för drycken Champagne som dessutom fått egen bar; Upstairs i vårt hus på vång 4 och 5. Under vår sommeliers vägledning får sällskapet testa olika nyanser av denna dryck och upptäcka sina preferenser, få mer insikt i dryckens komplexitet och helt enkelt njuta av de gyllene bubblorna.

Case och nöjda kunder

”De har varit intresserade och tillmötesgående hela tiden, och då vi inte är professionella mötesanordnare utan personal från sjukvården har deras synpunkter och stöd varit ovärderliga.”

Jessica FriskVårddirektör och ansvarig för Kirurgveckan

Vi förverkligar er vision

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi på Louis De Geer kan hjälpa er!

Annika Nyström

Försäljningschef

Cecilia Graflind

Säljare

Carina Johansson

Projektansvarig & säljare

Gaye Lundgren

Konferensansvarig

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta oss mer er bokningsförfrågan så berättar vi mer om hur vi på Louis De Geer kan hjälpa er!

Kontaktformulär konferens