Hoppa till innehåll
Ditt besök Presentkort

Presentkort till våra evenemang

En uppskattad gåva, julklapp eller ”gå bort-present” är våra presentkort. Det är ett presentkort att använda vid köp av konsert eller annat evenemang hos oss! Konsertbiljetter är också väldigt populärt, om man har koll på mottagarens smak. Ibland är det svårt att välja – ett presentkort för valfri summa löser problemet. Observera att presentkorten för Louis De Geer inte gäller för Norrköpings Symfoniorkester och vice versa.

Siluett av en person som tar bild på en konsert.

Köp presentkort

Du kan köpa presentkortet över disk i vår biljettkassa på Louis De Geer eller digitalt. Presentkorten är giltiga i två år.

Information om presentkort till Norrköpings Symfoniorkester.

Läs vidare

I samband med ditt besök kan du även förbeställa mat, på de evenemang som har paus erbjuder vi dessutom en pausmeny! Det kan också vara bra att ta reda på hur du enklast parkerar i området och läsa mer tillgängligheten hos oss. Allt detta hittar du på länkarna nedan.

Upptäck och upplev evemang hos Louis De Geer

Upptäck våra kommande evenemang på Louis De Geer, Flygeln och Värmekyrkan. Klicka på respektive evenemang för mer info om bokning av biljett och förtäring, eller hitta fler evenemang i programmet.

Upplev, skratta och skapa minnen för livet. Vi har detaljerna och miljöerna som förflyttar dig ur vardagen en stund.

ikon för brevlåda

Få nyhetsutskick på våra event, prenumera här!

Nyheter om evenemang