Restaurang

Maten är en viktig del av både helheten och upplevelsen under era möten och event. Hos oss tänker vi klimatsmart och vill att maten ska ge en bra magkänsla utifrån både kvalitet och produktionssätt. Därför jobbar vi med svenskt kött, gärna närproducerat från våra samarbetspartners i det bördiga Östergötland och följer Världsnaturfondens rekommendationer för hållbart fiske. Vi är medlemmar av Visita och Östgötamat. Vi serverar bara fairtrademärkt och ekologiskt kaffe och tar vårt bröd från ett lokalt bageri.

Mat för små och stora sällskap

Du kan välja bland våra färdigkomponerade menyer, ta fram en egen eller ber oss ta fram en meny utifrån er vision. Vi kan självklart guida dig i ditt val. Vi har lång erfarenhet av middagar för alltifrån två personer till 4000 och vår egen sommelier kan hjälpa till med både val av vin eller aktiviteter såsom vinprovning. Vill du ha en ny kreativ meny blir vi bara glada – då får vi skapa med smaker. Det, och att möta gästen, är det bästa köksmästaren vet!

Du hittar våra färdiga menyer samt mer information om vår catering, dagens lunch och övriga tjänster kring mat i vänstermenyn.