Konferens

Vi hjälper dig anordna alltifrån dagkonferenser till företagsevent i Norrköpings mest ikoniska miljö – Industrilandskapet.

Stora som små konferenser & möten

Vi har konferens- och möteslokaler som passar små till mycket stora sällskap.

Planering & projektledning

Ska du arrangera en konferens eller ett event? Vi kan hjälpa dig från idé och planering till genomförande, oavsett om det handlar om en konferens, ett företagsevent eller annan fest eller tillställning. Utifrån det ni vill uppnå med ert möte, er konferens, kongress eller mässa så sätter vi ihop ett koncept med de bitar som passar er och uppfyller era mål; nya resultat, nya idéer, nya kontakter eller kanske nya upplevelser som ger minnen att bevara?

Håll din konferens i Norrköping!

Norrköping ligger bra till rent logistiskt. E4 passerar förbi staden, likaså E22. Du tar dig lätt hit med tåg och till fots tar du dig smidigt från tågstationen till Louis De Geer på tio minuter. Norrköping har egen flygplats och ligger dessutom nära både Linköping City Airport och Skavsta Flygplats.

Läs mer om våra konferenslokaler och våra tidigare, nöjda kunder i menyn till vänster! Varmt välkomna att boka konferens hos oss!

Lisa Schäder, säljsupport på Louis de Geer Konsert & Kongress

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Lisa Schäder

Sälj- & konferenssupport
011-15 50 35
lisa.schader@norrkoping.se

Få wow-effekt!

Värmekyrkan – Sveriges coolaste eventlokal för företagsfester

Upptäck Värmekyrkan!

Kickoff i vår?

Vi hjälper dig att skapa en härlig upplevelse!

Läs mer