Hoppa till innehåll
Vimplar utanför entrén

Kirurgerna trivs bäst i Norrköping

8 oktober 2019
Möten och konferens, Nyheter

Kirurgveckan var i Norrköping i augusti och nu har resultatet från enkäten bland deltagarna kommit. Den visar att Norrköping står sig bäst när det kommer till anläggning (Louis De Geer Konsert & Kongress) och bemötande i staden.

Kirurgveckan i Norrköping jämförs med städerna Jönköping, Malmö och Helsingborg där kongressen arrangerats de senaste åren. På frågan om konferensanläggning och bemötande i staden hamnar Norrköping i topp med nära 90 % som svarat att det varit bra eller mycket bra. Även de sociala aktiviteterna i Norrköping ligger högst jämfört med övriga städer.

– Vi kan konstatera att det blev en av de mest lyckade veckorna någonsin! Vi har kunnat ha både det vetenskapliga programmet och även de sociala aktiviteterna på samma område, med samma personal och det har varit av stort värde för alla besökare. Under dagarna var våra kontaktpersoner ständigt beredda att rycka in, justera där det behövdes med en positiv inställning hela tiden. Det är mycket uppskattat. Nästa gång vi ska anordna detta kommer vi självklart att vända oss till Louis De Geer igen, säger Jessica Frisk vårddirektör och ansvarig för Kirurgveckan i Norrköping.

– Vi är väldigt stolta över resultatet som visar att vår anläggning och personal står sig i den konkurrensutsatta bransch som vi verkar i. Enkätens resultat visar också hur viktigt det är med samverkan vid större arrangemang. Hela Norrköping kan sträcka på sig!, säger Liselotte Andersson, VD, Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping AB.

Relaterade nyheter

5 juli 2024

Louis De Geer Konsert och Kongress i Norrköping förvärvas av Elite Hotels of Sweden

Idag blev det offentligt att Louis De Geer säljs till Elite Hotels of Sweden. Elite Hotels välkomnar att hela personalen...

20 juni 2024

Trevlig sommar!

Nu passar vi på att tacka för en innehållsrik och fartfylld vårsäsong! Vi stänger biljettkassan och lunchservering för sommaren! Biljettkassan...