TEKNISK CHEF

Vill du vara en viktig del i arbetet med att planera och genomföra våra evenemang? Har du ett stort eget driv och goda administrativa förmågor? Då kan vi erbjuda dig en självständig och varierande roll i en händelserik arbetsmiljö, där du och dina kollegor tillsammans arbetar för att skapa möten som gör avtryck för både konsert och konferensgäster, utställare och besökare.

Om rollen

Som teknisk chef har Du personalansvar för våra tekniker, Du planerar deras schemaläggning och planerar även för inhyrd personal vid hög beläggning i verksamheten.

Som teknisk chef är du det administrativa stödet till våra säljare och projektledare samt en länk till övriga delar av organisationen. Du träffar kunder och planerar och vägleder dem till att genomföra sina event på bästa sätt. Du deltar aktivt i driften och måste även kunna jobba som tekniker i den dagliga verksamheten på Louis De Geer konsert & kongress i Norrköping AB. En del av vår verksamhet sker på kvällar och helger så arbetstiderna är flexibla och styrs av vår beläggning.

Personliga egenskaper

För att trivas på Louis De Geer ska du vara drivande, engagerad och affärsmässig. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad och kunna hålla koll på många saker samtidigt – här och nu – men också ha förmågan att hela tiden tänka på hur saker kan förbättras och utvecklas inför framtida evenemang.

Som person är du social, prestigelös och lösningsorienterad. Du är lika bekväm med att arbeta självständigt som i team och har lätt för att både etablera kontakter och utveckla dem långsiktigt.

Du vill leverera service både internt och till våra gäster.

Kvalifikationer

Du har:

  • Minst 1-3 års dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete, gärna från eventbranschen.
  • Mycket goda kunskaper i att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • God vana av att arbeta i olika IT-relaterade system, såsom Office-paketet och CRM-system.
  • Dokumenterad teknisk kunskap i delarna ljud, ljus, bild och streaming

Det är ett ska-krav att du har erfarenhet från att ha arbetat med konferenser, kongresser, konserter, mässor eller liknande uppdrag.

Välkommen med din ansökan!

Tjänsten som teknisk chef är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi ser gärna att du ska kunna börja omgående. Skicka din ansökan snarast, mailas till liselotte.andersson@ldgab.se

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta:

Pontus Nibblén 011-15 50 38 pontus.nibblen@ldgab.se eller Liselotte Andersson, VD på 011-15 50 41 liselotte.andersson@ldgab.se.

Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 15 januari 2023. Tillsättning kan ske innan ansökningstiden löpt ut.