HOVMÄSTARASSISTENT TILL LOUIS DE GEER

Vill du vara en del av en levande organisation där är ingen dag är den andra lik?
Då är det dig vi söker!

Just nu är vi på jakt efter en administrativt kunnig person som på ett effektivt sätt vill ansvara för bokningar av personal till restaurang, garderob, konsertvärdar, biljettkassa med mera. Vi jobbar i dagsläget med bokningsprogrammet personalkollen. Du ska även kunna vara delaktig i driften, introducera och utbilda ny personal. Vi är en slimmad organisation vilket innebär att man måste vara flexibel med arbetsuppgifterna och arbetstiderna. Servicekänsla är en grund för att klara tjänsten. Restaurangerfarenhet är ett krav, gärna erfarenhet av tidigare arbetsledande författning.

Louis De Geer Konsert & Kongress
Louis De Geer konsert och kongress är ett kommunalägt bolag med uppdraget att sälja, marknadsföra och utveckla anläggningen avseende konferenser, kongresser, nöjen och evenemang.
Vår unika anläggning består av flera fastigheter och lokaler i varierade storlekar och skepnader lokaliserat i vackra Industrilandskapet.
Maten är en viktig del av både helheten och upplevelsen. Hos oss tänker vi klimatsmart och vill att maten ska ge en bra magkänsla utifrån både kvalitet och produktionssätt. Därför jobbar vi med svenskt kött, gärna närproducerat från våra samarbetspartners i det bördiga Östergötland och följer Världsnaturfondens rekommendationer för hållbart fiske. Sedan 2016 är vi Green Key-certifierade och vi är även medlemmar av Visita och Östgötamat.

 

Villkor:
Heltid, schema efter verksamhet så stor flexibilitet krävs. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning på alla tjänster.
Avtal HRF. Tillträde efter överenskommelse.
Intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan skyndsamt, men allra senast 31 juli 2022.
Intresserad? För ansökan och frågor kontakt Andrea Torrico, hovmästare, på andrea.torrico@ldgab.se