Hoppa till innehåll
Broschyr "Safe to visit"

50-restriktionen gäller inte slutna möten!

1 september 2020
Möten och konferens

Än så länge lever vi fortfarande med restriktionen på 50 personer, men denna restriktion gäller publika, allmänna sammankomster som till exempel konserter. Konferenser, möten och middagar omfattas inte då de räknas som slutna möten eftersom de arrangeras av företag eller organisationer.

Louis De Geer konsert & kongress består av flera byggnader och många lokaler i varierade storlekar. Det är enkelt för oss att anpassa lokalerna så ni kan ha möten med gott om avstånd till varandra, men också utan att behöva möta människor från andra organisationer om ni önskar det. Vi har också tekniken för digitala möten om ni vill kunna erbjuda deltagare att närvara från ert kontor eller hemmet.

Vi följer Folkhälsomyndighetens föreskrifter, allmänna råd och rekommendationer och ser till att ni får en trygg konferens, läs gärna mer här vad det innebär.
Vill ni veta mer om hur vi arbetar för att begränsa smittspridningen och hur vi kan anpassa lokalerna och konferenslokalerna för ert möte, kontakta gärna vår försäljningschef Annika Nyström, 011-15 50 48 eller annika.nystrom@ldgab.se

Relaterade nyheter

Två kvinnor sitter vid ett bord framför skärmar
27 april 2021

Framtidens möten stavas hybrid

Oavsett hur ni vill mötas – fysiskt, digitalt eller en kombination av båda så har vi lokalerna och de digitala...

Vimplar utanför entrén
8 oktober 2019

Kirurgerna trivs bäst i Norrköping

Kirurgveckan var i Norrköping i augusti och nu har resultatet från enkäten bland deltagarna kommit. Den visar att Norrköping står...