Bankettmenyer

Att mötas och bryta bröd tillsammans har varit en sed som för människor närmare varandra sedan tusentals år. Att avnjuta en bankettmeny till underhållning och festlig stämning är avancerad brödbrytning med ännu större effekt! Titta på våra menyer – visst blir man sugen? Dessa är komponerade utifrån köksmästarens val, men ni kan självklart kombinera som ni vill, eller sätta ihop en helt egen meny. 

Pris per person samt exklusive moms om inget annat angers. Minimum 30 gäster vid beställning av bankett- samt buffémeny. Är ni färre i sällskapet, begär offert.

1.

Rökt ankbröst med hjortroncreme och friterad palsternacka

Citron- och örtbakad torskrygg med kräftstuvad potatis

Mjölkchokladmousse med kokosflarn och bärkompott

475 kr pp

 

2.

Räk-och hummercocktail med mango och sikrom

Kalvmedaljong av innanlår, sky smaksatt med tomat och salvia, serveras med potatisgratäng

Hallonpannacotta med rostad granola

465 kr pp

 

3.

Skagenröra på mörkt bröd toppad med Kalixlöjrom

Helstekt oxfilé med pepparsås och vitlöksrostad potatis

Äppelsmulpaj med vaniljsås

565 kr pp

 

4.

Rökt lax från Mossebo rökeri med äpple och dillsalsa

Mustig Kravmärkt köttgryta från Sänkdalens gård med smålök och sidfläsk, potatispuré med tryffel

Ekologisk glass från Sänkdalens gård med smak av hallon, blåbär och lingon toppad med kaksmulor

435 kr pp

 

5.

Jordärtskocksoppa med rostat sidfläsk

Hjortytterfilé med spetskål, svamppirog och svartvinbärssås

Parfait på grönt äpple med kola och kanel

450 kr pp

 

6. Vegansk meny

Rödbetscarpaccio med sellericreme och ekologisk skottsallad

Kronärtskockbiffar med pumpafrön och rostad paprikasås

Rawfoodkaka med dadlar och hallon

355 kr pp