Konferens De Geerhallen

De Geerhallen

Vår största lokal och salong öppnar famnen för stora konferenser och kongresser med krav på förstklassig akustik och gott om plats på båda sidor om orkesterdiket. Omfattande ljus-, ljud- och videoteknik samt flexibel möblering med skrivbordsmöjligheter gör lokalen anpassningsbar och lyhörd för dina arrangörsbehov. Våra skickliga tekniker hjälper dig självklart genom hela arrangemanget.

1379 personer (729 parkett)
310 kvadratmeter scen
Njut av De Geerhallen i vår 360-tur
Konsert med publik i De Geerhallen.

Stora event i storslagen miljö!

De Geerhallens attraktiva och annorlunda foajémiljö öppnar ytterligare möjligheter. Här sjuder vattenfallen utanför panoramafönstren medan bistro, café, barservering och champagnebaren Upstairs servar dina gäster i flera plan. Med ytor lika stora som idéerna kan vi skapa upplevelser i världsklass. Med över 25 års erfarenhet av allt från det lilla mötet till megaarrangemang hjälper vi dig att hitta den perfekta lösningen för att uppfylla era mål med mötet.

Standardutrustning

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta oss med er bokningsförfrågan så berättar vi mer om hur vi på Louis De Geer kan hjälpa er! Fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på info@ldgab.se eller på 011-15 50 30

Kontaktformulär konferens