Text - "Bok- och poddfestivalen" samt bild på böcker och hörlurar

Bok och poddfestivalen

Intresset för böcker och poddar har aldrig varit större. Nu vill vi fylla ett tomrum på Östergötlands mässmarknad och vad passar bättre än en bok- och poddfestival i vintertid. En festival där gammalt möter nytt, där den gamla hederliga boken möter den moderna podden.

Är du intresserad av att delta som utställare? Ladda ner pdf:n nedan, fyll i och maila till bokochpodd@ldgab.se

Bok och poddfestivalen 2024

Ett stort tack till alla besökare, författare, poddare och utställare som var med och bidrog till en härlig stämning på första upplagan av Bok- & poddfestivalen. Nu laddar vi om inför nästa års Bok- och poddfestival som äger rum den 27 januari 2024!

Den 27 januari öppnar Bok- och poddfestivalen upp för andra gång på Louis De Geer i Norrköping.

Vi kommer att erbjuda en festival där ni får får möta utställare, författare, poddare med mera, men också får möjlighet att njuta av författarsamtal, föreläsningar och livepoddar.

När?10:00-16:00 den 27/1 2024
Var?Louis De Geer

Författare 2024

Margit Silberstein

Vi är glada att välkomna Margit Silberstein till Bok- och Poddfestivalen

Bok- och Poddfestivalen 2024 hålls på Förintelsens minnesdag, och då kommer också Margits nya bok ut. Den heter Hand i hand med barnen till Treblinka och bygger på verkliga händelser. Huvudperson är den polsk-judiska läkaren Janus Korczak som drev ett barnhem i Warszawas judiska ghetto under andra världskriget,

Margit Silberstein är född 1950 i Norrköping. Hon har arbetat som journalist sedan mitten av 70-talet och som politisk kommentator sedan 90-talet, bland annat på Sveriges Radio och på Sveriges Television. Hon har också skrivit den självbiografiska boken Förintelsens barn.

Bilder från festivalen 2023

Bilder från Bok- och poddfestivalen 2023. Där vi gästades av Anna Jansson, Stefan Einhorn, Atilla Yoldas, Therese Boman, Carina Burman. Oscar och Fredrik, SMHI-podden, Parken Södra, Dinter utan filter och många fler.