Hoppa till innehåll
Scen med sittande publik från idrottsgalan

Vi söker en professionell tekniker

22 november 2019
Nyheter

Vi söker dig som vill vara en del av vårt engagerade team!
Du blir vår nya tekniker som genom ditt genuina tekniska intresse deltar i att utveckla framtidens mötes- och konsertteknik hos oss. Du är professionell i mötet med kunden och arbetar för att dennes högt ställda, tekniska förväntningar infrias. Teknikavdelningen arbetar ständigt med att utveckla Louis De Geer så att vi är tekniskt branschledande utifrån nya trender och våra kunders behov.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Stöttar projektledare och säljare med din kompetens vid införsäljning och planering av evenemang så kunden får rätt teknisk lösning.
  • Tekniskt ansvarig vid evenemang som konferenser och konserter.
  • I samverkan med teknikchef och projektledare planerar och bemannar du våra lokaler De Geerhallen, Flygeln och Värmekyrkan med teknisk kompetens.
  • Du har en aktiv roll även i själva genomförandet av evenemangen.
  • Du känner ett ansvar för vår tekniska utrustning och ser till att hantera och underhålla den på ett korrekt sätt samtidigt som du i samverkan med teknikchefen sätter upp mål för utveckling och eventuella investeringar för teknik.
  • Tar ansvar för när extern personal behövs hyras in och kan leda och fördela arbetet med dem i samarbete med den interna personalen.

Din profil
Förutom att du har ett genuint intresse för teknik så ser vi gärna att du har mångårig arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba med tekniska produktioner inom mötes- och konsertbranschen.
Du har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå, gärna med en teknisk påbyggnadsutbildning eller så har du skaffat dig motsvarande erfarenhet på annat sätt.
Som person är du mångsidig, flexibel och prestigelös. Du gillar att jobba i ett högt tempo utan att för den skull tumma på kvalitén i ditt utförande. Som lagspelare delar du gärna med dig av din kunskap till både kunder och kollegor.

Förutsättningar
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Då Louis De Geer har öppet såväl dag, kväll, vardag och helg krävs det att du är flexibel när det kommer till arbetstider. Vi arbetar med årsarbetstid. Du är underställd teknikchefen.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast 15 december till pontus.nibblen@ldgab.se

Relaterade nyheter

5 juli 2024

Louis De Geer Konsert och Kongress i Norrköping förvärvas av Elite Hotels of Sweden

Idag blev det offentligt att Louis De Geer säljs till Elite Hotels of Sweden. Elite Hotels välkomnar att hela personalen...

20 juni 2024

Trevlig sommar!

Nu passar vi på att tacka för en innehållsrik och fartfylld vårsäsong! Vi stänger biljettkassan och lunchservering för sommaren! Biljettkassan...