Hoppa till innehåll
Broschyr med Molly Sandén

Vårens evenemang

24 januari 2020
Evenemang

I dag kom vårens evenemangsprogram till alla prenumeranter av Norrköpings Tidningar och Folkbladet. Ni som inte får tidningen i brevlådan får gärna hämta ett exemplar av broschyren i vår biljettkassa. Eller bläddra i det digitala exemplaret nedan.

Vi känner en stolthet över vårens evenemang där det finns en bredd som gör att det verkligen finns något för alla – oavsett kön, ålder eller intresse. Årets första evenemang är Spöktimmen nu på torsdag. Spöktimmen är normalt en podd, men som nu ger sig ut på live-poddturné. Detta är inte första gången vi tar emot en podd utan det tycks finnas ett stort intresse kring detta. Att Spöktimmen på två dagar i stort sett var utsåld vittnar om det. Vi kan nu bara erbjuda några ströplatser.

Vi har flera stora namn som kommer till oss under våren; Miriam Bryant, Molly Sandén, Takida och Petter för att nämna några. Dessa konserter blandas upp med flera barnanpassade evenemang som Pettson och Findus, Babblarna, Bamse och Snövit. Det är roligt att barn redan från tidig ålder besöker oss och förhoppningsvis fortsätter komma hit när de växer upp.

Hoppas du hittar det du vill uppleva i vår!

Evenemangsprogram

Relaterade nyheter

Reception med tulpaner
5 december 2022

Information om flyttade och inställda evenemang

Här uppdateras information löpande om våra kommande evenemang (senaste ändringen överst):  Rock ´n´Roll X-Mas – The Refreshments , Kikki Danielsson...

Tre personer i silverglittrande kläder
21 september 2021

Årets julshow heter Le Crash Christmas!

2021 kan vi genomföra vår efterlängtade julshow.  Vi fyller Värmekyrkan med god mat, dryck och underhållning. Det här är julshowen...