Vårens evenemang

I dag kom vårens evenemangsprogram till alla prenumeranter av Norrköpings Tidningar och Folkbladet. Ni som inte får tidningen i brevlådan får gärna hämta ett exemplar av broschyren i vår biljettkassa. Eller bläddra i det digitala exemplaret nedan.

Vi känner en stolthet över vårens evenemang där det finns en bredd som gör att det verkligen finns något för alla – oavsett kön, ålder eller intresse. Årets första evenemang är Spöktimmen nu på torsdag. Spöktimmen är normalt en podd, men som nu ger sig ut på live-poddturné. Detta är inte första gången vi tar emot en podd utan det tycks finnas ett stort intresse kring detta. Att Spöktimmen på två dagar i stort sett var utsåld vittnar om det. Vi kan nu bara erbjuda några ströplatser.

Vi har flera stora namn som kommer till oss under våren; Miriam Bryant, Molly Sandén, Takida och Petter för att nämna några. Dessa konserter blandas upp med flera barnanpassade evenemang som Pettson och Findus, Babblarna, Bamse och Snövit. Det är roligt att barn redan från tidig ålder besöker oss och förhoppningsvis fortsätter komma hit när de växer upp.

Hoppas du hittar det du vill uppleva i vår!

Evenemangsprogram