Hoppa till innehåll
En kvinna med ljust axellångt hår ler in i kameran

Louis De Geer konsert & kongress värvar från Lundbergs

7 augusti 2018
Nyheter

Jessica Ohlsson från Fastighets AB LE Lundberg tar den förste augusti över rodret som Marknads- och kommunikationsansvarig på Louis De Geer konsert & kongress.
– Jag är mycket glad och tacksam över att vi hittat en så bra ersättare som Jessica, nu när jag valt att gå vidare till nya utmaningar, berättar Malin Singelsö. Louis De Geer konsert & kongress är en fantastisk plats med ett häftigt erbjudande samt en viktig funktion i kommunen. Det har varit oerhört spännande och givande att få vara en del av detta.

Bland flera starka kandidater var Jessica med sin erfarenhet och kompetens, med en bakgrund även inom journalistiken, den som kändes helt rätt för positionen.
– Jessica har den bredd som krävs och en stark profil för att kunna bygga vidare på den storytelling som är så oerhört viktig för både bolaget och staden. Ett stort Norrköpingshjärta är också ett måste, då uppdraget som stadens motor för besöksnäringen är en av våra absolut viktigaste, säger Magnus Nilsson, VD.

Jessica kommer senast från en tjänst på Lundbergs, där hon varit en viktig del av det både framgångsrika och starka kommunikationsteam som Roger Ekström lett.
– Jag tycker att det ska bli fantastiskt roligt att få jobba med att skapa positiva, häftiga, minnesvärda upplevelser. När jag arbetar med ett företags kommunikation och marknadsföring så måste mitt hjärta vara med för att det ska bli ärligt, genuint och transparent. Och Louis De Geer är för mig hjärtat i Norrköping, säger Jessica Ohlsson.

Relaterade nyheter

12 april 2024

Besöksnäringsforum

I onsdags den 10 april hade vi besöksnäringsforum här på Louis De Geer. En dag fylld med möten mellan människor...

9 april 2024

Fotbollströjefredag

Förra året instiftade Barncancerfonden Fotbollströjefredag, en manifestation i kampen mot barncancer. Den 12 april är det dags igen. Vi på...