Hoppa till innehåll
Kvinna håller händerna i ansiktet, händerna är fyllda av färg

Kulturnatten 2016 med Jonna Jinton!

13 juli 2016
Evenemang

Så glad att kunna berätta att vi har ett digert program under Kulturnatten! SON börjar i Foajén och De Geerhallen med familjeföreställningar och pyssel. De fortsätter sedan under eftermiddag och kväll med ett fantastiskt program – jag kommer absolut försöka hinna smita in på Episk filmmusik!

Vi, Louis De Geer, kommer ha underhållning med sång och pianobar i Bistron när SON avslutar sitt program, så trötta Kulturnattsvandrare kan vila sina fötter en stund, ta något gott och lyssna på musik. I Värmekyrkan kommer vi ha körmaraton och konstutställning, från eftermiddagen och framåt natten! Det kommer bli fantastiskt!

Jonna Jinton kommer ha vernissage med premiär för sin nya serie tavlor och även ha med fotokonst. En otrolig fotograf och konstnär! Förhandskika på hennes hemsida här. Jag är själv så förväntansfull över att se Jonna Jintons konst live.

Uppskattade fotografer är också Norrköpingsfotograferna Crelle och Mattias Lindh. De kommer båda finnas på plats!

Konstnärer och fotografer bokas på löpande.

Och tänk nu på att anmäla er om du leder en kör eller sjunger i en kör som vill vara med. Kvartetter eller liknande fungerar också fint! Webbanmälan hittar du här.

Jonna kommer under sommaren färdigställa den serie tavlor som vi premiärvisar under Kulturnatten 16.

Relaterade nyheter

Reception med tulpaner
5 december 2022

Information om flyttade och inställda evenemang

Här uppdateras information löpande om våra kommande evenemang (senaste ändringen överst):  Rock ´n´Roll X-Mas – The Refreshments , Kikki Danielsson...

Tre personer i silverglittrande kläder
21 september 2021

Årets julshow heter Le Crash Christmas!

2021 kan vi genomföra vår efterlängtade julshow.  Vi fyller Värmekyrkan med god mat, dryck och underhållning. Det här är julshowen...