Hoppa till innehåll
Sal uppdukat med bord

Hovmästare med superhjälte-egenskaper

20 november 2019
Nyheter

Du behöver varken ha lasersyn, övernaturlig styrka, flygförmåga eller förstärkta sinnen. Men den vi söker har ett stort engagemang för mat och dryck och därmed utvecklat känsliga smaklökar. Vår hjälte har också en förmåga i att få människor att trivas, både personal och gäster.

Vem söker vi?
Dig med relevant utbildning, flerårig erfarenhet från hotell/restaurang, gärna i arbetsledande befattning. Du har goda kunskaper i både svenska och engelska, muntligt och skriftligt och kan hantera Office-paketets program.
Vi arbetar ofta med stora sällskap så det är meriterande om Du jobbat på liknande anläggning.
Du har god kännedom om de lagar och regler som gäller i vår bransch.

Personliga egenskaper:
Du gillar att se livet från den ljusa sidan och kan förmedla det till gäster och kollegor.
Du är noggrann, pålitlig och engagerad.

Du kommer jobba med:
Internutbildning av personal i såväl serveringskunskaper som service och mycket annat.
Du är en viktig spelare i att hålla ihop teamet vid genomförande av konferenser, banketter, konserter och deltar också själv aktivt i drift/servering.
Vi ser gärna att Du har god kunskap om mat och vin och hur man kombinerar dessa. Har Du mycket goda kunskaper om vin kommer Du säkert leda en och annan vinprovning hos oss.

Louis De Geer Konsert & Kongress
Louis De Geer konsert och kongress är ett kommunalägt bolag med uppdraget att sälja, marknadsföra och utveckla anläggningen avseende konferenser, kongresser, nöjen och evenemang.
Vår unika anläggning består av flera fastigheter och lokaler i varierade storlekar och skepnader lokaliserat i vackra Industrilandskapet.
Maten är en viktig del av både helheten och upplevelsen. Hos oss tänker vi klimatsmart och vill att maten ska ge en bra magkänsla utifrån både kvalitet och produktionssätt. Därför jobbar vi med svenskt kött, gärna närproducerat från våra samarbetspartners i det bördiga Östergötland och följer Världsnaturfondens rekommendationer för hållbart fiske. Sedan 2016 är vi Green Key-certifierade och vi är även medlemmar av Visita och Östgötamat.

Villkor:
Heltid, schema efter verksamhet så stor flexibilitet krävs. Vi tillämpar normalt 6 månaders provanställning på alla tjänster.
Avtal Unionen.
Tillträde efter överenskommelse.

Intervjuer sker löpande så skicka gärna sin ansökan skyndsamt, men allra senast 15 december 2019.
Vid frågor kontakta Andrea Torrico, hovmästare, 011-15 50 44 eller andrea.torrico@norrkoping.se
Ansökan skickas till Liselotte Andersson, VD, liselotte.andersson@norrkoping.se

Relaterade nyheter

5 juli 2024

Louis De Geer Konsert och Kongress i Norrköping förvärvas av Elite Hotels of Sweden

Idag blev det offentligt att Louis De Geer säljs till Elite Hotels of Sweden. Elite Hotels välkomnar att hela personalen...

20 juni 2024

Trevlig sommar!

Nu passar vi på att tacka för en innehållsrik och fartfylld vårsäsong! Vi stänger biljettkassan och lunchservering för sommaren! Biljettkassan...