Efter ett utsålt succéår 2023 är de tillbaka, maffigare än någonsin! 

Under hösten ger sig två av Sveriges mest populära poddare och TV-profiler ut på Sverigeturné med showen “Begynnelsen” i samarbete med Perfect Day Media. 

Carolina Gynning och Carina Berg, en duo som inte gått någon förbi. I podcasten “Gynning & Berg” delar de med sig av sina liv på ett öppet och humoristiskt sätt. Nu lämnar de poddstudion och ger sig ut på vägarna med showen BEGYNNELSEN som citat: “Inte är nån j*vla livepodd!” – i ren och skär Gynning och Berg anda. 

När tjejerna äntrar scenen bjuds det på en show full av humor, dans, sång och (kanske) några visdomsord. 

Regissör: Robin Muhr

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Väntan är över. En långkörande folkbildare och en av Sveriges mest folkkära podcasts är tillbaka med en ny turné för att möta publiken live. 2019 genomfördes den kritikerrosade turnén ”Den stora konspirationen” runtom i landet för fulla hus. I höst är Robin och Daniel äntligen på scenen igen med en helt ny föreställning baserat på ett specialskrivet manus kring ett evigt aktuellt tema. Varmt välkomna till HISTORIEPODDEN PRESENTERAR – KRIG & FRED.

De behandlar flera frågor som: varför vi krigar, vad fred ens betyder och hur denna den mest ökända av mänskliga aktiviteter format oss genom årtusenden. En föreställning för både militärt över- och underintresserade personer.

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100