Hoppa till innehåll

SON – Önskekonsert

20 april 2024

De Geerhallen

15:00

Priser

Önskekonserten, som är ett samarbete med Norrköpings Tidningar och Östgöta Correspondenten, är en av våra mest populära återkommande konserter där publiken har röstat fram sina favoriter, både solister och konsertprogram. Tillsammans med unga stjärnskottet, brittiska dirigenten Gabriella Teychenné bjuder vi på en konsert med highlights från film och musikal, operaarior och klassisk orkestermusik. 

Mezzosopranen Ebba Lejonclou är uppvuxen i Linköping och studerar för närvarande sitt sista år vid Operahögskolan i Stockholm. År 2022 medverkade Ebba i uruppförandet av Sven-David Sandströms sista opera Livets bok tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester. Hennes musikaliska intresse är allomfattande och genreöverskridande och hon sjunger även gärna musikal, folkmusik, jazz och soul.  

Musikalartisten och sångaren Bruno Mitsogiannis är uppvuxen i Valdemarsvik. Han är känd från musikaler som We Will Rock YouRock of AgesJersey Boys och West Side Story. Bruno har också medverkat i Allsång på Skansen och tävlat i Så ska det låta.  

Anders Dahlstedt kom till Norrköpings Symfoniorkester som nyutexaminerad från Kungl Musikhögskolan och är nu inne på sitt 34 år som alternerande stämledare för orkesterns pukor. År 2016 var Anders solist i Rainer Kuismas Konsert för pukor.
 

Dirigent Fredrik Burstedt ersätter Gabriella Teychenné med kort varsel på grund av sjukdom. Fredrik Burstedt har gästat Norrköpings Symfoniorkester flera gånger tidigare, senast i november 2023 för Tonsättarfestivalen.
 

Biljetter

BiljettypPris
Olika kategorier
75-390:-

Ytterligare information

LängdCirka 2 timmar inkl paus
ArrangörNorrköpings Symfoniorkester
ÅldersgränsNej

Sätt lite extra guldkant på er upplevelse

Glöm inte att boka ett mat- och dryckespaket för en oförglömlig upplevelse!

ikon för brevlåda

Få nyhetsutskick på våra event, prenumera här!

Nyheter om evenemang