Hoppa till innehåll
Rhythm of the Dance – 25 års jubileumsshow poster

Rhythm of the Dance – 25 års jubileumsshow

1 april 2024

De Geerhallen

19:00

Priser

I 25 år har The National Dance Company of Ireland turnerat runt om i världen, vilket gör den till den längsta pågående irländska dansshowen i världen. Nu kommer de med en ny produktion av ”Rhythm of the Dance”. Det bjuds på äventyrlig underhållning i absolut högsta klass på denna jubileumsturné.

Showen är en resa genom Irlands historia – från de gamla myterna och legenderna till den moderna och urbana nutiden. Dansen speglar också resan från den ursprungliga irländska dansen som står till grund för all irländsk dans till den moderna. Allt med en imponerande ljuskavalkad och fantastiskt vackra dräkter.

De prisbelönta dansarna briljerar på scen och ackompanjeras av de bästa live-musikerna. Musiken framförs med många olika instrument så som flöjter, gitarrer och trummor. Förutom att ackompanjera dansarna tar musikerna själva plats på scenen då de framför den keltiska musiken med förtrollande kraft.

Fans världen över får scenerna att gunga när de klappar och stampar i takt till dansarna och den keltiska musiken, i denna fantastiska show.

Rhythm of the Dance ser fram emot att möta den svenska publiken igen – missa inte denna stämningsfulla show när de kommer till Sverige 2024 och firar sitt 25-årsjubileum!

https://www.rhythmofthedance.com/

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Biljetter

BiljettypPris
Kat A
765:-
Kat B
660:-
Kat C
550:-

Alla priser är inkl. serviceavgift

Ytterligare information

LängdCa 2h inkl. paus
ArrangörJulius Production & CSB
Biljettsläpp28 april 2023
ÅldersgränsNej

Fler event i samma kategori

ikon för brevlåda

Få nyhetsutskick på våra event, prenumera här!

Nyheter om evenemang