Hoppa till innehåll

Inställt


Skit i skitsnacket här är… KSMB & 23Till

26 april 2024

Värmekyrkan

19:30

Priser

Punkfest i Värmekyrkan med KSMB och 23Till

När punklegendarerna KSMB drar på turné så gör de det i några av Sveriges allra bästa och finaste konsertlokaler. När de besöker Norrköping 26/4 spelar de i fantastiska Värmekyrkan, och har med sig stadens mest legendariska punkband, 23Till, som förband.


Att punkfesten äger rum i just Värmekyrkan är ingen tillfällighet. Det är flera punkhjältar än KSMB och 23Till som har valt att spela i magiska Värmekyrkan. Det sägs att Thåström krävde att få spela i Värmekyrkan på sin turné eftersom lokalen påminde honom om ”hemma i Berlin”.

För att så många som möjlighet ska ha möjlighet att gå på punkfesten erbjuder arrangören ett särskilt PUNKPRIS: 395 kr.

23Till är utan tvekan ett av Norrköpings mest klassiska band. De är långt ifrån bara en lokal angelägenhet, och har varit ett aktat namn på den svenska rock- och punkscenen sedan tidigt 90-tal, med välkända låtar som ”Balladen om Olsson” och ”Sista supen”, för att nämna några. Under 2023 har 23Till både levererat en adrenalinfylld tolkning av schlagerklassikern ”Det börjar verka kärlek banne mig” och en helt ny singel.

OBS! Bara ståplatser

Dogge avbokad från konserter med KSMB

Konserter med KSMB som huvudattraktion, med Dogge & Rodde från The Latin Kings som förband, samt de lokala förbanden 23Till och Troublemakers, har sedan länge varit inplanerade 26/4 i Värmekyrkan, Norrköping, 27/4 på Lorensbergsteatern i Göteborg och 28/4 på Nya Cirkus i Stockholm.  

Efter Dogge Doggelitos uppmärksammade uttalande i Youtubekanalen Reallokal kommer han inte medverka i någon av städerna. Konserterna genomförs nu med förbandet 23Till i Norrköping och Troublemakers i Göteborg, samt ett mycket namnkunnigt band som hemlig gäst vid konserten i Stockholm. Inga biljetter återlöses.

”För oss i KSMB är det viktigt att det ska bli en så bra kväll som möjligt för alla i publiken med positiv stämning. Vi ser verkligen fram emot att få träffa vår publik igen och göra några asgrymma gig sista helgen i april” säger Steppan och Alonzo i KSMB, och Peter Besterman på turnéproduktionsbolaget Besterman AB. 

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Biljetter

Biljettyp Pris
Ordinarie
395:-

Alla priser är inkl. serviceavgift

Ytterligare information

Längd Ca 2 h, ingen paus
Arrangör Besterman
Åldersgräns 18 år

Fler event i samma kategori

ikon för brevlåda

Få nyhetsutskick på våra event, prenumera här!

Nyheter om evenemang

Fyll i din e-postadress och prenumerera på Louis De Geers Nyhetsbrev konsert