Hoppa till innehåll

Elite Hotels of Sweden och svenska dryckesmässor presenterar två nya dryckesmässor i Norrköping

14 oktober 2024
Nyheter
Efter att Elite Hotels of Sweden förvärvat driftbolaget för Louis De Geer Konsert & Kongress i Norrköping, kommer anläggningen nu att stå värd för två stora dryckesevenemang under 2025. I ett samarbete med Svenska Dryckesmässor, arrangeras evenemangen ”Vin i Norrköping” och ”Dryck och Destillat Norrköping”.  

”Just nu finns vi i sju av Sveriges största städer och så Karlstad, som trots att det är en mindre stad har en av Sveriges största och äldsta vinmässor. Vin är alltid uppskattat och bland våra mässor mer inriktade på öl och spritdrycker ser vi en större svängning bland trenderna. Just nu är det mycket drinkar och i konceptet Dryck & Destillat ger vi utrymme för destillat, öl och drinkar att utveckla konceptet dit trenderna bär.”, säger Stanley Wong, grundare av Svenska Dryckesmässor.  

Evenemangen kommer att äga rum den 28-29 mars 2025 respektive 17-18 oktober 2025 och erbjuder unika upplevelser för både lokala besökare och långväga dryckesentusiaster. ”Vin i Norrköping” fokuserar på ett brett urval av viner, medan ”Dryck och Destillat Norrköping” lyfter fram destillat och andra dryckeskategorier som speglar aktuella trender på marknaden.  

”Att samarbeta med Svenska Dryckesmässor och lansera dessa två uppskattade evenemang i Norrköping är en fantastisk möjlighet. Louis De Geer Konsert & Kongress erbjuder en idealisk arena för att välkomna både lokala besökare och långväga gäster som vill ta del av dessa unika upplevelser. Det är ett stort steg i att stärka Norrköpings attraktionskraft som destination för dryckesälskare.”, säger Anders Karlsson, kongresschef Elite Hotels of Sweden.  

Samarbetet med Svenska Dryckesmässor är ett led i Elite Hotels of Swedens satsning på att skapa starka upplevelser i de städer där företaget är verksamt. Tillsammans har aktörerna redan etablerat framgångsrika arrangemang i städer som Västerås och Örebro.  

”Vi är väldigt glada för att kunna välkomna två nya dryckesmässor redan 2025 till Louis De Geer konsert och kongress. Vi är övertygade om att Norrköpingsborna och tillresta besökare verkligen kommer att uppskatta dessa mässor.”, säger Liselotte Andersson, VD på Louis De Geer konsert och kongress.  

För mer information och intervjuförfrågningar, vänligen kontakta: Anders Karlsson, Kongresschef Elite Hotels of Sweden: anders.karlsson@conventum.se Viktor Skoog, Projektledare, Svenska dryckesmässor: viktor.skoog@svenskadryckesmasssor.se  

Relaterade nyheter

31 augusti 2024

Louis De Geer 30 år – Möt Hasse, Brona och Pontus

Hasse, Brona och Pontus har alla tre arbetat på Louis De Geer i närmare 30 år. Med olika expertiser har...

5 juli 2024

Louis De Geer Konsert och Kongress i Norrköping förvärvas av Elite Hotels of Sweden

Idag blev det offentligt att Louis De Geer säljs till Elite Hotels of Sweden. Elite Hotels välkomnar att hela personalen...