Ditt besök 2018-03-26T11:03:37+00:00

Ditt besök

Konsertlokaler med salongsöversikter

På din biljett ser du vilket stolnummer du sitter på i salongen vid sittande shower. På stående konsert i Flygeln är det först till kvarn som gäller och man ställer sig där man vill och kan helt enkelt. Det finns dock handikapplatser även vid stående konserter i Flygeln, det byggs upp en ramp för detta.

För att du lättare ska hitta till din plats, kan du titta på salongsöversikterna som länkas nedan.

Salongsplan De Geerhallen

Salongsplan_flygeln

Smakupplevelser vid evenemang

Ett konsertbesök är en musikupplevelse man bär med sig länge, men ofta ännu mer än det. Det är kanske en dejt med sin älskade. En kväll med vänner eller kanske ett affärsmöte? Oavsett vilket så kan något att äta eller dricka förhöja kvällen ännu mer. Hos oss kan ta lyxa till det innan konsert med löjromstallrik i Upstairs, ta en fika eller något mer matigt. Eller varför inte förboka något att äta i pausen?

Servering och barer öppnar 1,5 timme innan konsert om inget annat anges. Alla förbeställningar sker genom Turistcenter på 011-155100 eller på louisdegeer.se, det finns länk på respektive arrangemangs sida. Pausmenyn beställs via vår hemsida, eller till Bistron på telefon 011-15 50 60 mellan kl 10-11 eller 13-14 på vardagar.

Garderob

Garderob finns i anslutning till respektive entré och kostar 20 kronor. Man får inte ta med sig ytterkläder in i salongen, för allas trevnad.

Biljetter

Biljetter hittar du via Ticketmaster (fd Ticnet), det finns länkar här på hemsidan under varje arrangemang, eller ringer Turistcenter på 011-155100. De går även bra att besöka, du hittar adress och öppettider här.

Tillgänglighet

Du kan läsa mer om tillgänglighetsanpassning i menyn till vänster.