Strömmen Studio – streamingstudio för digitala upplevelser

I Hemerycksalen på Louis De Geer konsert & kongress finns Strömmen Studio  – en streamingstudio för digitala upplevelser. Här finns all teknik ni kan tänkas behöva för livesändning av föreläsningar, kurser, konferensen, dagkonferensen eller möten. Här kan ni också kombinera era fysiska möten med digital närvaro eller arrangera andra digitala event.

I dag ställs höga krav på tekniken vid digitala möten. För en positiv upplevelse måste ljud och bild fungera klanderfritt och möjligheten finnas att interagera och föra en dialog trots att man sitter ensam vid en skärm hemma eller på kontoret.
I vår studio står LED-skärm, ljud, ljus och videokameror riggat och klart – det är bara att koppla in din dator eller usb-sticka. Oavsett om du ska genomföra ett digitalt event för första gången eller redan har producerat mängder av produktioner ser vi till att tekniken anpassas efter det du behöver.
Vårt system gör det möjligt för deltagarna att se flera bilder av rummet samtidigt, t ex av föreläsare, publik och det som visas i bildspel. Ditt möte kan sändas på plattformar som t ex Zoom, Facebook och Teams.

Tekniken omfattar

Presentationsyta
9x3m stor LED-skärm för grafik och presentationer.
Mobila 75” TV för tex Powerpoint eller talare på länk.
Bildteknik
3 st fjärrstyrda kameror ingår tillsammans med bildmixer för produktion.
Utrustning för presentation av grafik på LED-skärm och i liveproduktion i form av mediservers. Inspelningsutrustning, det livesända materialet spelas även in för t ex efterredigering.
Utrustning för streaming till olika digitala plattformar som t ex Zoom, Facebook och Teams.
Belysning
Professionell belysning anpassad till TV-produktion.
Ljudteknik
Mikrofoner och mixerbord för att på bästa sätta mixa ett bra ljud till sändningen.
Personal
Teknisk projektledare vid uppstart, samt bild- och ljudtekniker på plats vid sändning och produktion. Beroende på omfattning kan antalet tekniker variera, men anpassas efter behov.

Mat & dryck

Även vid digitala möten kan ni som befinner er fysiskt på plats behöva tid för återhämtning.
Luncha i vår Bistro, avsluta mötet med ett glas bubbel och soppa i Champagnebaren eller pausa med macka och kaffe.

Kontakt

Välkommen att boka vår studio för en halv- eller heldag.
Ring 011-15 50 30
Maila info@ldgab.se