Så arbetar vi just nu!

Vi på Louis De Geer konsert & kongress har precis som alla andra ställts inför en unik händelse i modern tid: Coronaviruset. Varje dag får vi nya besked och ställs inför nya situationer som vi aldrig tidigare hanterat. Samtliga medarbetare arbetar just nu intensivt med att hantera det vi kan påverka och dela med oss av den information vi har.

 Här är en liten sammanfattning:

Säkerhet: Vi minimerar risken för spridning hos oss.  På plats i vår anläggning finns tillgång till handtvätt och handsprit (i bistro, biljettkassa och reception) då detta bedöms som effektivt av Folkhälsomyndigheten. Vid minsta symtom stannar personal hemma tills man har haft två symtomfria dagar.

Evenemang: Louis De Geer hyr i de allra flesta fallen ut lokal och tecknar avtal med arrangören som sedan inom avtalets ramar genomför sitt evenemang. Det är arrangören som tar beslut kring nya datum för konserter och andra evenemang och som också bestämmer vilka återköpsregler som ska gälla.

Konferens: Vi har förståelse för att många företag väljer att inte konferera just nu, men vi hoppas på fler ombokningar än avbokningar så vi får träffa er i framtiden. Vi följer de regler som finns och det som finns avtalat. Trots rådande situation kan vi inte gå utanför de juridiska reglerna som finns. Som ni säkert förstått drabbar krisen framför allt vår bransch ekonomiskt och i det läget har vi inte råd att vara ”bjussiga”.

Restaurang: I dagsläget serverar vi fortfarande dagens lunch. Vi har stora, luftiga lokaler där ni med enkelhet kan sprida ut er.

Om ni har några frågor är ni välkomna att ringa eller maila!
Telefon, konserter: 011-15 51 00
Telefon, konferenser: 011-15 50 30
E-post: ldg@norrkoping.se