Värmekyrkan – troligtvis Sveriges häftigaste lokal för konferens, konsert eller företagsevent

Se video
StartKonferensLokalerVärmekyrkan

Värmekyrkan

Ett stenkast från huvudbyggnaden Louis De Geer hittar vi Värmekyrkan. Detta är en lokal för dig som vill förbluffa – en rå industrimiljö med arkitektur, akustik och ljusspel som i en medeltida katedral. En plats med högt i tak där festblåsa möter betong och där modern teknik skapar rätt stämning.
Ta en 360-tur genom Värmekyrkan

Bokningsförfrågan

En lokal med spännande industrihistoria

Som många andra av våra lokaler är även denna lokal en gammal del av Industrilandskapets fabriker. Här var det förr en ångpannecentral. Klokt nog har inte mycket mer gjorts här än att blåsa ut fabriksinredningen och varsamt restaurera ytskikt, för att behålla den rå känslan, de helt fantastiska fönstren och skorstenarna som under adventstid utgör Sveriges största adventsljusstake. En överraskande lokal som skapar känslor och ger en riktig wow-känsla.

Konferens & event som sticker ut

Internationella företagsevenemang, heta middagar, coola rockkonserter, tankeväckande konstutställningar, mässor och annorlunda tv-inspelningar har redan ägt rum under stålbalkarna. Evenemang med en sak gemensamt: djärva initiativtagare som vill bjuda på en annorlunda upplevelse. Värmekyrkan är en krävande lokal, men för dig som har modet att se möjligheterna öppnar vi gärna dörren till en värld av kontraster.

Andras röster om konferens hos oss

Kirurgveckan 2019

De har varit intresserade och tillmötesgående hela tiden, och då vi inte är professionella mötesanordnare utan personal från sjukvården har deras synpunkter och stöd varit ovärderliga.

Jessica Frisk
Vårddirektör och ansvarig för Kirurgveckan

Alla referenser

Vi förverkligar er vision

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Annika Nyström

Annika Nyström

Försäljningsansvarig

Cecilia G

Cecilia Graflind

Säljare

Carina

Carina Johansson

Projektledare & säljare

Gaye

Gaye Lundgren

Konferensansvarig

  • DD streck MM streck ÅÅÅÅ