Julen på Louis De Geer

Många månader kvar

Men att boka in julfesten i god tid är något du kommer tacka dig själv för längre fram. Ofta är det hektiska tider, när man plötsligt inser att det inte är långt kvar till jul, och de medföljande festligheterna. Boka in lokalen så ni har ett säkrat datum, så kan vi tillsammans arbeta fram ett fantastiskt event i lugn o ro.

Vi kan hjälpa dig med julbestyren

Hos oss kan vi ordna hela festen, från lokalen och maten till dekor och underhållning. Vi har många tips och idéer för den som vill ha hjälp med input. Våra lokaler med sina unika stilar och industriella historia ger en vacker bakgrund till festen. Vi kan hjälpa dig med menyförslag, vår sommelier med val av dryck. Vi kan vägleda dig kring dekor, tema, underhållning, hjälpa till med inbjudningar, fotografera, projektleda – alla julbestyr helt enkelt. Här hittar du prisexempel på julbord. Kontakta Liselotte om du har frågor eller behöver tips och råd. För julbord gäller prisexemplet vid minst 50 personer, men vi löser det såklart även om ni är färre .

Vad vore julen utan musik?

Julkonserter är en kär tradition och från slutet på november fylls våra hus av julmusik i alla dess former. Du hittar alla våra konserter här! Sortera på julkonsert om du bara vill se dessa.