FAQ konferens

Norrköping ligger mitt i ett transportstråk – E4 passerar förbi staden, E22 går igenom mot Västervik och Kalmar. Dessutom har vi mycket bra tågförbindelser och en flygplats i staden. Med tåg tar det exempelvis 1.15 från Stockholm med X2000 och ca 3 timmar från Malmö. Resecentrum ligger tio minuter tills fots från Louis De Geer och bara ett par minuter från de närmsta hotellen. Varför inte hyra en buss, eller tågvagn, och starta mötet redan på väg? Det kan bli en annorlunda och minnesvärd start på ert event!

På sommaren har vi flyglinje till Gotland och hela året kan man ta sig in och ut från Europa via vår flight till München. Gäller det stora grupper kan ett alternativ vara att chartra ett plan även inrikes. Här kan vi erbjuda vår samarbetspartner Scandjet.

Flera tusen. Vill man ha mötet samlat med exempelvis plenum i anslutning till utställningsytor osv, så har vi De Geerhallen med 1379 platser och flygeln med 600 platser. Vår största samlade middagslokal för fest huserar 1100 sittande restauranggäster, använder vi hela huset kan vi duka upp middag till fler än 2000 personer. Kommer ni med ännu fler personer, finns Stadium Arena att tillgå. Där har vi serverat trerätters middag för 4000 gäster.

Men nu tänker du kanske, vad ska vi som är en liten grupp ta oss till? Det går fint det med! Föreläsningssalen Hemeryck har plats för 200 personer, och i konferensdelen Vingen har vi åtta rum, för två till 160 personer.

Lisa Schäder, säljsupport på Louis de Geer Konsert & Kongress

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Lisa Schäder

Sälj- & konferenssupport
011-15 50 35
lisa.schader@norrkoping.se