Smaker

Smakupplevelsen är A och O för ett event. Från doften av kaffe vid morgonens registrering till glittrande glas med ystra bubblor till kvällens mingel. Att planera och laga mat för event är lite speciellt. Ibland gäller det kanske 20 personer, en mer normal mängd att skapa minnen i form av smak till. Men hos oss är det inte alls ovanligt att 700 gäster ska serveras. Ibland flera tusen.

Mat & logistik från en erfaren, trygg partner!

Logistiken kring en trerätters middag för så många gäster kräver kreativitet och erfarenhet av just stora event. Alla deltagare ska få samma höga kvalitet och service. Att köksmästaren och restaurangchefen tillsammans med hela sin styrka i kök och servis har passion för god mat och dryck är ett måste, för att gång efter gång leverera på topp. Liselotte och Hasse som leder köket är proffs ut i fingerspetsarna, och dessutom äkta makar som jobbat ihop i över tjugo år. På semestern fyller de på med inspiration kring mat, dryck och upplevelser under sina resor. Liselotte är också en skicklig sommelier, med champagne som specialintresse. Inte konstigt att vårt kök är en trygg producent av smaker i toppklass!

Bra mat är en förutsättning för ett bra event!

Smaker är en så viktig del av konferenser, företagsevent och konsertupplevelser, att de fått en helt egen del på vår hemsida, så läs gärna mer och kika på våra menyer här!

Lisa Schäder, säljsupport på Louis de Geer Konsert & Kongress

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Lisa Schäder

Sälj- & konferenssupport
011-15 50 35
lisa.schader@norrkoping.se