Projektledning

Det är bara att säga som det är, ett event kräver mycket planering. När allt känns sådär perfekt, allt klaffar, stämningen är precis så bra som man önskade, det känns otvunget och spontant – då ligger det mycket och bra planering bakom. Har ni inte riktigt tiden eller erfarenheten av att producera event så kan ni överlämna projektledningen åt oss.

Projektledning, eventproduktion & eventledning

Det finns några saker som man ibland blandar ihop. Projektledning, eventproduktion och eventledning. Här kommer en liten förklaring:

Projektledning: Här handlar det om att rodda allt från början till slut. Budget, tidslinjer, koordinering, samordning av beställningar, minutscheman osv.

Eventproduktion: Här koncentrerar man sig på skapandet av eventet i form av idéer för vad, hur och när. Hur man uppnår mål och önskat syfte i hela processen. Från det att det första Save-the-date-kortet landat hos en inbjuden gäst, till vilka aktiviteter, underhållning, tema, happening, förtäring, utskick efter (som tack för senast) och eventuell utvärdering osv. ska genomföras.

Eventledning: Detta innebär att leda eventet när det är dags, på plats. Se till att allt det där man planerat utförs in i minsta detalj. Det kan vara nog så svårt då ett event består av människor och således blir en väldigt organisk process där mycket kan hända, vilket kräver en bra B- och ibland C-plan.

Lugn! Vi hjälper dig med allt!

Lisa Schäder, säljsupport på Louis de Geer Konsert & Kongress

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Lisa Schäder

Sälj- & konferenssupport
011-15 50 35
lisa.schader@norrkoping.se