Nöjda kunder

Här nedanför hittar du case och feedback från kunder som redan tagit beslutet att ha sin konferens, kongress eller sitt företagsevent hos oss. Vad vi själva påstår är en sak, men det är först när andra säger samma sak, som det kan ses som bekräftat. Vi hoppas det ger en trygghet i ditt beslut att hålla ditt event hos oss!

Om du har frågor om våra tjänster eller konferenslokaler är du varmt välkommen att kontakta oss!

Se referenser
Annika Nyström, försäljningschef på Louis de Geer Konsert & Kongress

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Annika Nyström

Försäljningschef
011-15 50 30
annika.nystrom@ldgab.se

Kirurgveckan 2019

Vi har just anordnat Kirurgveckan i Norrköping, ett årligt event med ca 1500 besökare, som roterar runt i Sverige mellan orter som har förutsättningar att klara av att genomföra eventet.

Vi tog tidigt kontakt med Louis De Geer, då det kändes som en naturlig mötesplats; mitt i stan, nära alla hotell och restauranger och även tågstationen. De har varit intresserade och tillmötesgående hela tiden, och då vi inte är professionella mötesanordnare utan personal från sjukvården har deras synpunkter och stöd varit ovärderliga. Vi har ändå haft väldigt klart för oss hur vi önskade att eventet skulle anordnas, och vad som brukar vara kritiska områden, dvs mat, teknik och logistik. Här har LDG varit väldigt lyhörda, och vi har tillsammans kunna lösa alla de knutar som funnits.

Nu efter genomförd kirurgvecka kan vi konstatera att det blev en av de mest lyckade veckorna någonsin! Vi har kunna ha både det vetenskapliga programmet och även de sociala aktiviteterna på samma område, med samma personal och det har varit av stort värde för alla besökare. Under dagarna var våra kontaktpersoner ständigt beredda att rycka in, justera där det behövdes, och med en positiv inställning hela tiden. Det är mycket uppskattat!

Nästa gång vi ska anordna detta kommer vi självklart att vända oss till LDG igen. På återseende!

Jessica Frisk

Vårddirektör och ansvarig för Kirurgveckan