Case och nöjda kunder

Här nedanför hittar du case och feedback från kunder som redan tagit beslutet att ha sin konferens, kongress eller sitt företagsevent hos oss. Vad vi själva påstår är en sak, men det är först när andra säger samma sak, som det kan ses som bekräftat. Vi hoppas det ger en trygghet i ditt beslut att hålla ditt event hos oss!

Om du har frågor om våra tjänster eller konferenslokaler är du varmt välkommen att kontakta oss!

Du hittar referenserna här nedanför:

Lisa Schäder, säljsupport på Louis de Geer Konsert & Kongress

Intresserad av konferens eller företagsevent?

Kontakta mig så berättar jag mer om hur vi på Louis de Geer kan hjälpa er!

Lisa Schäder

Sälj- & konferenssupport
011-15 50 35
lisa.schader@norrkoping.se

"Flera gäster fick en wow-känsla"

Håkan Gröön

Innovatus management- och kommunikationsbyrå

En professionell aktör

“För kunds räkning sökte vi en anläggning i Mellansverige som skulle klara konferens, underhållning och boende för upp till 800 gäster. Efter att ha utvärderat ett tiotal olika alternativ visade sig Louis de Geer i Norrköping bäst motsvara kundens önskemål.

Redan i projektstadiet märkte vi att Louis de Geer var en professionell aktör med stor erfarenhet att ta hand om stora grupper. Vi fick ett personligt mottagande genom hela arrangemanget och problem löstes med stor vana och med kundens bästa i fokus.

Det som utmärker själva anläggningen är att den går att anpassa för såväl stora som små grupper och för olika typer av arrangemang. Inte minst lokalen ‘Flygeln’ visar upp en flexibilitet utöver det vanliga. Flera gäster fick en wow-känsla när de upptäckte hur snabbt den moderna konferenslokalen kunde förvandlas till en trevlig festplats.”

"De är alltid lyhörda och proffsiga"

Madeleine Davidsson

Informationsavdelningen Siemens Industrial Turbomachinery AB

Överträffade förväntan

“När vi firade vårt 100-årsjubileum bjöd vi alla anställda med respektive på middag i Stadium Arena, och Louis De Geer levererade maten. Vi var 4 000 personer och det var den största middag vi haft! Under kvällen var det uppträdanden med artister som dansade och sjöng, vi visade film, några höll tal och allt som hör ett stort jubileum till.

Maten är en väldigt viktig del av en så stor fest. Den sätter väldigt mycket nivån på hur man upplever tillställningen. Det är väldigt viktigt hur den smakar, ser ut och hur den serveras. Vi kände oss trygga med att ta in Louis De Geer eftersom vi jobbat med dem tidigare och de är alltid väldigt lyhörda och proffsiga. De har levererat det vi kommit överens om varje gång och det märks att de vill att det ska bli bra. Vi har aldrig haft något att anmärka på och vi får alltid beröm för just maten efter varje stor fest. Som alla gånger gick allt över förväntan, vi kommer absolut tillbaka!”

"Personalen är fantastiskt hjälpsamma"

Billy Östh

Chef konferens- och mötesavdelningen Moderaterna

Vi kände oss väldigt välkomna

“I oktober 2013 höll vi vår partistämma i Louis De Geers lokaler. Där vi tar ställning i frågor om allt från partiprogram till olika typer av propositioner, och utskottsarbeten, förhandlingar och beslutfattande avlöser varandra. Stämman varade i fyra dagar och sammanlagt, med ombud, utställare och press, var vi ungefär 1000 deltagare under de här dagarna.

Allting fungerade väldigt bra och personalen på Louis De Geer är fantastiskt hjälpsamma. Vi har känt oss väldigt välkomna och vi har mött en positiv inställning hela vägen. De har ställt upp på ett väldigt bra sätt och varit lätta att få tag på. Vår IT-personal hade ett bra samarbete med deras tekniker och vi är alla väldigt nöjda.

Hela byggnaden är oerhört fin och vacker, med stora konferenslokaler. Vi uppskattar närheten till järnväg och andra anslutningar, men deras största styrka är personalen.”