Johan & Björn Värmländsk Voodoo

18
sep
2021
18 sep


2021
19:00
Flygeln
460 kr

Längd: Ca 1 h 50 min (ingen paus)
Biljettsläpp: 2 december 2019
Arrangör: True Entertainment

Köp biljett

INFO:

Värmländsk Voodoo 21 november 2020 flyttas till 18 september 2021 kl 19. Köpt biljett gäller det nya datumet. Om man inte kan det datumet återköps biljetten (exkl serviceavgift) senast 18 september 2020.

——————————–

Voodoon kommer tillbaka!

Efter succén med ”Din Jävla Fegis!”, med inte mindre än 150 spelade föreställningar runt om i Sverige, är Johan Östling och Björn Ling tillbaka med en nyskriven föreställning tillägnad fenomenet att allt ordnar sig och att det faktiskt går att påverka.

VÄRMLÄNDSK VOODOO är en glad kärleksförklaring till livets oberäkneliga krumbukter och härligt aviga situationer. Magiska potatisar, en missförstådd äppelmosleverantör, antirenovering och varför man absolut inte bör köpa hund – inte ens en liten! Är vi egentligen skapta för att ingå äktenskap med ett vattenpass? Varför låtsas vi att rawbollar är goda?

I VÄRMLÄNDSK VOODOO används nästan inga nålar alls. Istället får publiken åka en själslig Flume ride tillsammans med musik- och ordekvilibristerna Björn Ling och Johan Östling.

Björn Ling och Johan Östling har ett gediget förflutet som musiker. De har dessutom medverkat i Ulf Malmros filmer Smala Sussie, Bröllopsfotografen och Mammas Pojkar. I TV har vi kunnat följa dem i serien Ack Värmland. Senast har Björn Ling kunnat ses i nöjesprogrammet Alla För en på SVT och Johan Östling har varit programledare på Hela Sverige bakar på TV4.

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

19:00 Flygeln

Fåtal platser kvar

21.15 Flygeln
18:00 Flygeln
Alla evenemang