Tour De Saster – med Hardcore Superstar och Mustasch

24
feb
24 feb

20:00
Värmekyrkan
395 kr

Längd: Se infotext
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 23 november 2017
Arrangör: Louis De Geer

Köp biljett

Rock med extra allt

Vi erbjuder en kväll i Värmekyrkan med extra allt; Double headliner med totalt 18 album i bagaget och över 70 miljoner streams tillsammans. Vi snackar oförglömliga party anthems & rockdängor som avlöst varandra i en strid ström sedan slutet utav 90-talet. Fler är att räkna med då båda banden är aktuella med nya singlar och fullängdare i sikte!

MUSTASCH: Bandet har sedan starten 1998 byggt upp ett minst sagt imponerande CV. Utsålda förband- och headline-turnéer med band som Motörhead och Gluecifer har avlöst varandra samt tre Grammisnomineringar varav en vinst i kategorin ”Årets Hårdrock”. 2017 började starkt med ett bejublat framträdande i Melodifestivalen när de tillsammans med vissångaren Hasse Andersson framförde de klassikern ”Änglahund” i ny hårdrockstappning. Senaste singeln ”Lawbreaker” har släppts och nytt album är i sikte!

HCSS: Många band går den enkla vägen och håller sig till sin genre – Hardcore Superstar, som är inne på sitt tredje årtionde tillsammans, är inte ett av dessa. Fyrmannabandet från Göteborg hade modet att anamma två stilar som tidigare hatade varandra, nämligen thrash metal och sleaze-rock. Den förstnämnda hård, aggressiv och rå medan den senare catchig, melodisk och dekadent. Nyligen släppte Hardcore Superstar singeln ”Have Mercy On Me” och fler grymma partyhits väntar framöver!

Dörrar: Kl.18.00

Ca 20.00 Hardcore Superstar

Ca 21.45 Mustasch

Åldersgräns: 13 år

Du kanske också är intresserad av

21:00 Värmekyrkan
19:00 Flygeln

Fåtal platser kvar

tor 4 apr

Lisa Ekdahl

19:30 Flygeln
Alla evenemang