INSTÄLLT: THE WHO SWEDEN

25
feb
2022
25 feb


2022
19:30
Flygeln
Kat A: 695 kr Kat B: 595 kr

Längd: Ca 2,5 h inkl paus
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 21 maj 2021
Arrangör: PJP & Stockhouse

Konserten är inställd!

Hela ensemblen har verkligen sett fram emot att få framföra denna föreställning, men rådande covid-restriktioner gör det inte möjligt att genomföra turnén i vår, så vi tvingas därför lägga hela projektet på is tills vidare.

Vi beklagar verkligen detta. Ett intensivt jobb har gjorts med manus, repetitioner och förproduktion, och såväl medverkande som teknisk personal har gjort sitt yttersta för att göra detta till en oförglömlig föreställning.

Vi hoppas dock få återkomma med föreställningen, möjligen i en något annorlunda form, när pandemin med tillhörande restriktioner har klingat av och vår bransch förhoppningsvis har normaliserats. Nästa år innebär ju både 50-årsjubileum av The Who´s rockmusical ”Quadrophenia” samtidigt som deras första rock-musical ”Tommy” går upp på Broadway i New York igen.

Men tills vidare behöver vi alltså återlösa er konsertbiljetter exklusive serviceavgift. Återbetalning sker på det sätt som ni köpte biljetterna på inom 7 arbetsdagar.

Vi är mycket tacksamma för att ni har köpt biljett till föreställningen, och beklagar än en gång – djupt – att vi måste ställa in turnén. Vi hoppas dock att ni kommer att vara intresserade när vi, i en inte alltför avlägsen framtid, åter kommer med denna svenska hyllningsturné till ett av världens absolut största rockband – The Who.

Vi är alla i denna situation tillsammans, så med Pete Townsends ord; ”Join Together”.


 

Hyllning av The Who till Norrköping!

En svensk hyllning till ett av världens genom tiderna största rock-band – THE WHO. Delar ur rockmusikalerna TOMMY och QUADRAPROPHENIA och musik från hela deras repertoar från 1964(!) och framåt. Samt den näst intill osannolika historien om The Who. LIVE med ett 6-mannaband. 

Vi kommer få höra oförglömliga klassiker från hela The Whos karriär, från ”I Can´t Explain” och “My Generation” till mästerverk som ”Pinball Wizard”, ”Who Are You” och ”Baba O´Riley” samt förstås ”We Don’t Get Fooled Again

Mats Ronander, Lagaylia Frazier och Janne Åström genomför denna live-hyllning tillsammans med ett 6-mannaband, där de inte bara framför låtarna – på sitt sätt – och delar ur de två rockoperorna, utan också belyser den nästintill osannolika historien om The Who, gruppen från London som i över 50 år hållit ställningarna som just ett av världens största rockband!

Den betydelse THE WHO haft för rockmusikens utveckling kan knappast överskattas. Deras energifyllda rock som redan på 60-talet revolutionerade sättet att spela till rockoperorna ”Tommy” och ”Quadrophenia” samt mängden av hits, arenaturnéer och finurliga texter har resulterat i kanske en av rockvärldens mest fascinerade resor.

Mer info: www.thewhosweden.se

Arrangör: www.pjp.se & www.stockhouse.se

Föreställningen är i två akter med paus. Ca 2 h 30 min – inkl. paus.
13-års åldersgräns p.g.a. socialstyrelsens krav på ljudtryck.

Handikapp-plats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-15 51 00.

Du kanske också är intresserad av

19:30 Flygeln
19:30 Flygeln
lör 17 sep 2022

THE ROY ORBISON STORY

19:30 Flygeln
Alla evenemang