Tomas Andersson Wij

28
feb
2021
28 feb


2021
18:00
Flygeln
Ord) 475 kr, CSN student 18+) 375 kr

Längd: Ca 1,5 h (ingen paus)
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 24 april 2020
Arrangör: Louis De Geer

Köp biljett

Tomas Andersson Wijs höstturné flyttas fram

Till följd av COVID-19 och Folkhälsomyndighetens rekommendationer flyttas Tomas Andersson Wijs planerade höstkonsert till våren 2021.
Du som har biljett till konserten i Flygeln den 23 oktober kontaktas på mail med information om nytt datum: 28/2 kl 18, då din köpta biljett givetvis gäller.
– Stor besvikelse att min höstturné måste flyttas fram. Det var inte vad jag ville och planerade för, men det är som Iggy Pop sjunger: ”You’ve got to deal with the real”. Jag försöker tänka att tiden går fort. Och en sak är säker, det kommer kännas helt fantastiskt den dagen när scenljusen tänds och vi kan samlas igen, hälsar Tomas Andersson Wij.
För frågor och mer information om vad som gäller för din biljett kan du kontakta Louis De Geer på info@ldgab.se eller 011-15 51 00. Biljettkassan öppnar åter 4/8.

………………………………………………

I över 20 år har Tomas Andersson Wij turnerat och byggt en publik. Långsamt har hans röst, sånger och mellansnack tagit sig in i svenskarna. Många fick upp ögonen för hans fina kombination av förtätat allvar och varm humor genom SVT-serien Tomas Andersson Wij spelar med och senare Så mycket bättre (som resulterade i Svensktopp-hiten ”När solen färgar juninatten”).

Efter ett spelledigt år är det dags för TAW att ge sig ut på vägarna igen. Med sig har han ett nytt album, ”Högre än händerna når”, och ett helt nytt band. Tomas kommer att blanda låtar från nya skivan med flera av hans folkkära klassiker.

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

19:00 Flygeln
lör 13 mar 2021

Chris Kläfford med band

19:30 Flygeln
Alla evenemang