Svenska legender – Körberg och Wadenius

12
Nov
12 Nov

19:00
De Geerhallen
530 kr

Längd: Ca 1,5h (ingen paus)
Biljettsläpp: 19 februari 2018
Arrangör: Firma David Strenge Wingren

Köp biljett

Två legender på en scen.

Obs – konserten är flyttad till ett höstdatum pga familjeomständigheter. Biljett till den 20/5 gäller på konserten den 12/11.

Två legender på en scen. En magisk kväll i Norrköping. Tommy Körberg och Jojje Wadenius har känt varandra i 50 år och har haft flera musikaliska möten tillsammans. Samarbetet började i ”Made in Sweden” och var startskottet på en livslång vänskap med musiken som ett starkt band mellan dessa legender.

Tommy Körberg har genom sin karriär samarbetat med bl.a. Benny Andersson och Björn Ulvaeus där han spelade i deras succémusikal ”Chess”.  Tommy har vunnit  Melodifestivalen, sjungit Bo Nilsson och Jacques Brel, etc. Tommy har även spelat in massor med album och sjungit tillsammans med hela Sveriges artistelit.

Jojje Wadenius har under sin karriär samarbetet med bl.a. Cornelis Vressvijk, Pugh Rogefeldt, Helen Sjöholm, Simon and Garfunkel, Blood sweet and tears, Kent och många många fler. Jojje har även varit med i husbandet ”Saturday night live band”.

Under en kväll kommer ni få lyssna och njuta av låtar från hela deras karriär tillsammans med band, stråkkvarett och blåssektion.

Varmt välkomna till en kväll med musiken i fokus!

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Mingelbuffé i Trozelliloungen

Boka mingelbuffé

Du kanske också är intresserad av

19:00 Flygeln
fre 3 maj

Sophie Zelmani

19:30 Louis de Geer
sön 19 maj

Peter Jöback

18:00 De Geerhallen
19:00 De Geerhallen
Alla evenemang