Solala – Publiken Bestämmer Tour

2
okt
2021
2 okt


2021
19:00
Flygeln
350 kr

Längd: Ca 2,5 h inkl paus
Biljettsläpp: 25 november 2019
Arrangör: Solala Music & Production AB

Köp biljett

INFO:

Konserten med Solala som skulle ägt rum den 12 februari kl 19 (tidigare 18 september) flyttas till den 2 oktober 2021 kl 19.00. Håll i din biljett – den kommer att gälla på det nya datumet. Ev återköp ska göras senast den 23/2 2021 i Louis De Geers biljettkassa.

Solala hälsar:
”Som ni säkert förstår drabbas en turnerande grupp som vi i Solala väldigt hårt av Corona-krisen. Vårt levebröd är i princip helt och hållet våra konserter så vi vill därför be er, vår älskade publik, att bara begära pengarna tillbaka från era biljetter om ni verkligen måste. Om ni själv drabbats ekonomiskt av krisen och behöver pengarna, så självklart får ni det! Vi får hålla ihop och hjälpa varandra nu. Vi längtar efter er.”

……….

Publiken bestämmer!

För nio år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik- och kritikersuccén “Brinner upp i natten” som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släppte under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok, ”Solala –vol.1”.

I “Publiken Bestämmer Tour” får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Man kan alltså gå och lyssna hur många gånger som helst och få en ny konsert varje kväll! Dessutom kommer ni få höra nytt material och älskade covers, allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Pausmeny

Boka pausmeny

Du kanske också är intresserad av

Fåtal platser kvar

19:30 Flygeln
19:30 De Geerhallen
18:00 De Geerhallen
Alla evenemang