Solala – Publiken Bestämmer Tour

12
feb
2021
12 feb


2021
19:00
Flygeln
350 kr

Längd: Ca 2,5 h inkl paus
Biljettsläpp: 25 november 2019
Arrangör: Solala Music & Production AB

Köp biljett

INFO:

Konserten med Solala som skulle ägt rum den 18 september kl 19.00 flyttas till den 12 februari kl 19.00. Håll i din biljett – den kommer att gälla på det nya datumet.

Solala hälsar:
”Som ni säkert förstår drabbas en turnerande grupp som vi i Solala väldigt hårt av Corona-krisen. Vårt levebröd är i princip helt och hållet våra konserter så vi vill därför be er, vår älskade publik, att bara begära pengarna tillbaka från era biljetter om ni verkligen måste. Om ni själv drabbats ekonomiskt av krisen och behöver pengarna, så självklart får ni det! Vi får hålla ihop och hjälpa varandra nu. Vi längtar efter er.”

Biljetter återlöses i Louis De Geers biljettkassa senast 25/9.

………..

Publiken bestämmer!

För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal powertrio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

De stora konserthusturnéerna har under de senaste åren avlöst varandra och Solala har även gästat Allsång på Skansen samt gjort mellanakten till finalen i Melodifestivalen 2018 tillsammans med Helen Sjöholm. Våren 2018 turnerade de tillsammans med Bohuslän Big Band i publik- och kritikersuccén “Brinner upp i natten” som baserades på musik av Håkan Hellström. Turnén blev även en skiva som släppte under 2019 samtidigt som gruppen gav ut sin första bok, ”Solala –vol.1”.

I “Publiken Bestämmer Tour” får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Man kan alltså gå och lyssna hur många gånger som helst och få en ny konsert varje kväll! Dessutom kommer ni få höra nytt material och älskade covers, allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Pausmeny

Boka pausmeny

Du kanske också är intresserad av

sön 28 feb 2021

Tomas Andersson Wij

18:00 Flygeln
lör 13 mar 2021

Chris Kläfford med band

19:30 Flygeln
19:30 De Geerhallen
Alla evenemang