Snövit The Musical

11
sep
2021
11 sep


2021
12:00
Flygeln
Kat.1) Ordinarie 530 kr, Barn-12 år 425 kr Kat.2) Ordinarie 425 kr, Barn-12 år 375 kr

Längd: Ca 2 h 40 min inkl paus
Biljettsläpp: 17 september 2019
Arrangör: Dröse & Norberg

Köp biljett

INFO:

Snövit The Musical flyttas till 11/9 2021!
På grund av rådande omständigheter med anledning av Coronaviruset kommer Snövit The Musical 1/11 (tidigare den 26 april) flyttas till 11 september 2021 i Flygeln.

Nytt datum: 11 september, samma tid: kl 12:00
Ny lokal: Flygeln

Behåll era biljetter, de gäller på det nya datumet.
Observera dock att det är ny lokal som innebär att vi kommer att tillämpa fri sittning med den enda restriktionen att de som köpt kategori 1-biljetter kommer få sitta långt fram och de med kategori 2-biljetter kommer få sitta i mitten av lokalen och bakåt.
Inga återköp görs, vid frågor kontakta arrangören på info@drosenorberg.se

…………

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen!

Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sagoälskande familjer.
Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller häftig och medryckande musik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen
Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse.
Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut? Missa inte denna  fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 120 000 besökare runt om i landet.

Musikalartister, veteraner, skådespelare, kära återseenden och en stor talangfull ensemble på scenen

Skådespelerskan och musikalartisten Anna Norberg spelar den elaka och intrigerande drottningen som gör allt för att stoppa Snövit. Den charmige men lite självupptagne prisen spelas av Idol-Bragi som gör sin debut i musikalsammanhang. Bob Hellberg som kan ses i fler av Dröse&Norbergs uppsättningar gestaltar den tuffa och modiga Snövit som inte låter sig slås ned av något. Musikalveteranen Patrik Martinsson spelar Härolden och skådespelaren Andreas Andersson gör den dråplige Kungen. I övriga roller ser vi Celeste Cappelen, Henning Ledstam, Bill Sundberg, Anna-Lill Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Maria Edner, Fredrik Bengtsson, Maja Söderström och Noomi Blommé.

Produktion: Dröse & Norberg Production AB
Manus: Robert Dröse
Regi/koreografi: Robert Dröse.
Producent: Anna Norberg
Musik: Martin Landh

Pausmeny

Boka pausmeny

Pannkaksmeny

Boka här

Du kanske också är intresserad av

lör 31 jul 2021

Pippi på de sju haven 31/7

17:00 Kråkholmen
sön 1 aug 2021

Pippi på de sju haven 1/8

17:00 Kråkholmen
17:00 Kråkholmen
lör 7 aug 2021

Pippi på de sju haven 7/8

17:00 Kråkholmen
Alla evenemang