Slutsålt

SISSELA KYLE – Etta på listan!

14
mar
2020
14 mar


2020
19:30
Flygeln
460 kr

Längd: Ca 1 h 20 min (ingen paus)
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 9 oktober 2019
Arrangör: CS Nöje

Evenemanget är slutsålt!

Sissela Kyle på Sverigeturné med “Etta på listan!”

Tio år efter den stora succén med “Dina dagar är räknade” ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med en egen föreställning igen. Den efterlängtade comebacken går under namnet “Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle.

Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade”, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.

Nu, drygt tio år senare, är Sissela Kyle tillbaka med en ny soloföreställning. “Etta på listan!”, utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.

– Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.

”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Manus är skrivet tillsammans med Calle Norlén, för regi står Emma Bucht och på scen medverkar även multimusikern Sara Niklasson.

“Etta på listan!” hade premiär den 3 oktober på Scalateatern i Stockholm och åker våren 2020 ut på stor Sverigeturné.

Föreställningens längd ca 80 min. Ej paus.

Turnéproducent: CS Nöje, Cecilia Stenborg

 

YTTERLIGARE INFORMATION

Under onsdagskvällen (11/3) tog regeringen beslutet att alla evenemang med fler än 500 personer stoppas i syfte att bekämpa spridningen av Coronaviruset. Därmed gäller följande för detta evenemang:

Föreställningen genomförs som planerat med begränsat antal deltagare.

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

19:00 De Geerhallen
19:00 Flygeln

Fåtal platser kvar

19:00 Flygeln
19:00 Flygeln
Alla evenemang