Seinabo Sey – Let’s pretend tour

31
jan
31 jan


Flygeln
320 kr

Biljettsläpp: 30 september 2015
Arrangör: Louis De Geer

Köp biljett

Trots att Seinabo Sey endast är 25 år gammal har hon hunnit med mer än de flesta gör på en livstid. Den närmast explosionsartade första singeln “Younger” följdes av EP:n For Madeleine, som tog henne på utsålda turnéer i USA och Europa, tv-framträdanden världen över, en Grammis som “Årets nykomling” och till en solklar position som Sveriges nästa stora popexport.

I våras kom uppföljaren For Maudo som även den översköljdes av hyllningar och vars följande Sverigeturné möttes av utsålda hus landet runt, där varje spelning beskrevs som en framtida klassiker. I somras bländade hon internationella festivalpubliker på bland annat Glastonbury, Roskilde, Melt och i Sverige fick hon den stora äran att sätta punkt för hela festivalsommaren på Popaganda (en uppgift hon axlade med bravur och som långt inpå hösten fortfarande pratas om som en av sommarens bästa).

Den 23 oktober släpptes, efter två års väntan, debutalbumet Pretend – en hitkavalkad utan jämförelse, som redan höjts till skyarna i recensioner runtom i världen.

– ”Negotiating the boundaries between R&B and high-end Scandi-pop, ’Pretend’ is a masterclass in 21st century pop” –

Metro UK (4/5)

– ”Seinabo Seys röst är som en naturkraft” – SVD (5/6)

– ”I framtiden kommer ”Pretend” sannolikt att ses som en svensk klassiker” – Expressen (4/5)

– ”En av de mest gedigna och genomarbetade skivor på väldigt, väldigt länge” – Aftonbladet (4/5)

Som sångerska och liveartist har Seinabo Sey få konkurrenter, och med ett unikt uttryck som endast är hennes har hon etablerat sig som en kommande världsartist – det största som kommit från Sverige på väldigt länge. I januari ger sig Seinabo Sey ut på vägarna för en turné som besöker konserthusen landet över och som sent kommer att glömmas för de lyckliga som har turen att knipa en biljett.

Du kanske också är intresserad av

21:00 Värmekyrkan
19:00 Flygeln

Fåtal platser kvar

tor 4 apr

Lisa Ekdahl

19:30 Flygeln
Alla evenemang