Scener ur ett ”äktenskap”

21
okt
2021
21 okt


2021
20:30
Flygeln
395 kr

Längd: Ca 1,5 h (ingen paus)
Biljettsläpp: 17 oktober 2019
Arrangör: Kahlo

Köp biljett

Messiah Hallbergs hyllade standupshow till Norrköping!

Messiah Hallberg är just nu aktuell med sin standupföreställning ”Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop”. Föreställningen har fått ett varmt mottagande av såväl publik som press.

– Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en självklar del av Sveriges humorelit. Under 2017 turnerade han med kritikerrosade Den missförstådde profeten och utsågs förra året till Sveriges bästa manliga komiker. Just nu är han aktuell med sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”, som bygger på berättelser från hans eget förhållande kombinerat med vardagliga iakttagelser. Med hög igenkänningsfaktor och en utmärkande träffsäkerhet tar han oss igenom olika utmaningar med att leva i en relation.

OM MESSIAH
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet.

2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Nu är han aktuell som programledare i Vakna med NRJ och sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”.

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

lör 11 dec 2021

Humorkalaset Christmas

20:00 Flygeln
19:00 Flygeln
19:00 Flygeln
lör 12 mar 2022

Dockhumor 2

19:30 Flygeln
Alla evenemang