Sabaton med special guest

3
maj
2022
3 maj


2022
20:00
Flygeln
Ord) 585 kr, Early Entry) 740 kr

Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 10 juni 2020
Arrangör: All Things Live

Köp biljett

Flyttat event!

Köpt biljett gäller till nya datumet. Mer information har skickats den 17/1 2022 till alla biljettköpare (till den mailadress som användes i samband med biljettköp).

———————–

Den stora Sverigeturnén med Sabaton 2022!

Våren 2022 beger sig Sabaton ut på en av de största metal-turnéerna någonsin i Sverige, med totalt 29 spelningar från norr till söder. Platserna är varsamt utvalda och kombinerade med städer de besökt tidigare samt platser de aldrig tidigare besökt.

– The Great Tour hette vår Europa-turné, enkelt översatt till den stora turnén. Och vi tänkte stort när vi bokade denna svängen, större än vi någonsin gjort förut. Vi sökte och fann ställen där ingen trodde att Sabaton skulle spela, och just därför ville vi spela där. Detta är en chans för oss att ge något tillbaka till hela Sverige som tack för 20 år av fantastiskt stöd.
/Pär Sundström – Sabaton

I varje stad finns ett begränsat antal Early Entry-biljetter.
En Early Entry är en vanlig ståplatsbiljett, men med fördelen att du kommer in innan alla andra, och då ges möjligheten att välja vart du vill stå, köpa merchandise innan alla andra och du slipper stressa samt frysa i en kö utanför.

Observera att det endast säljs ståplats-biljetter till denna konsert!

Information om entré, insläppstid m.m. kommer mailas till dig några dagar innan konserten, så var noga med att ange en mailadress som vi kan nå dig på.

Du kanske också är intresserad av

20:00 De Geerhallen
18:00 Flygeln
19:30 De Geerhallen
fre 25 feb 2022

INSTÄLLT: THE WHO SWEDEN

19:30 Flygeln
Alla evenemang