Så funkar det – The show! Med Anders och Måns

5
nov
2021
5 nov


2021
19:30
Flygeln
429 Kr

Längd: ca 2 h (ej paus)
Biljettsläpp: 25 februari 2020
Arrangör: Somrig Ostsås

Köp biljett

Hur har får påverkat vårt sätt att räkna? Vad har Karl XII och the Who gemensamt och varför bör finnarna tacka Sverige för sin goda nattsömn?
I snart tjugo år har Anders och Måns levererat faktabaserad humor under rubriken ”Så funkar det”. Vi har sett dom i tv, hört dom i radio och i podd. Nu levererar de sin faktabaserade underhållning i ännu ett format – en sprudlande scenshow!
Med hjälp av mätstickor, internet, telefonsamtal, sång, dans och en och annan gissning tar Anders och Måns reda på precis vad som helst. Den som kommer får se.

Skrivet om Så funkar det – The Show!:

“Ett enda långt vrålgarv.”
NT

”Med närvaro, värme och absurditeter för Anders och Måns publiken att tappa andan av skrattattacker, från första till sista minuten. Det är inte bara roligt när de botaniser i de mest obskyra uppslagsverken, det blir också både allmänbildande och svängigt.”
Norran

”När Anders Johansson och Måns Nilsson gör stundtals blixt-och-dundrande scenshow av sin populära P1-sända podd sker saker i ett rasande tempo. Det är ingen ände på frågvisheten och med milt vansinne lockar radarparet till oavbrutna skratt och applåder i nästan två timmar.”
Östgöta-Correspondenten

”Publiken älskar Anders och Måns.”
NLT

“Anders och Måns är i lysande form.”
Sydsvenskan

”Anders och Måns har humor som kan fängsla ett helt konserthus.”
Aftonbladet

Citat av Anders & Måns:
”Nu har vi testat så vi vet att det här är roligt. Lite som bearnaisesås.”
Anders

”Den perfekta julklappen om det hade varit jul snart”
Måns

Om Anders & Måns
Komikerduon Anders & Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Vi har hört dom i radioprogram som Wallraff, Så funkar det och Morgonpasset i P3. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns, Succéduon m.fl.
Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker har vi sett honom i Bäst i test, Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan och snart som Ragnar Vanheden i nya Jönssonligan.
Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Kanske har ni sett honom på Hemköp Triangeln.

Hösten 2021 följer Anders & Måns upp de hyllade föreställningarna Primater med Topplån och Nu har vi väl trevligt med föreställningen Så funkar det – The show.

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

15:30 De Geerhallen
sön 22 aug 2021

Pernilla Wahlgren har Hybris

19:00 De Geerhallen
14:00 De Geerhallen
sön 19 sep 2021

GREASE – På Turné

19:00 De Geerhallen
Alla evenemang