Slutsålt

QUEENIE – FOREVER

19
okt
19 okt

19:30
Flygeln
445 kr

Längd: Ca 2 h inkl paus
Biljettsläpp: 17 januari 2019
Arrangör: Euroentertain

Evenemanget är slutsålt!

100 % LIVE – NO TRACK – 100 % QUEEN

Några röster från TICNET FAN VOICE: “Detta är ett måste för alla Queen-fans! Flera gånger gick det rysningar i kroppen just för sångarens kompetens!
Måste upplevas live!” “Det bästa jag sett på länge..bra artister. BLEV helt lyrisk.”

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen.
År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största queen-festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys ”personliga assistent” Peter Freestone själv.
Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien ”I Got Talent” inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott. Queenie, genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde.
Kombinationen av original instrumentering och Michael Kluchs fantastiska röst gör varje show till en unik och imponerande levande upplevelse full av energi. Autentiska kostymer och en massiv stage- och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Pausmeny

Boka pausmeny

Du kanske också är intresserad av

Fåtal platser kvar

19:30 Flygeln
16:00 De Geerhallen
fre 1 nov

WOODSTOCK 50 ÅR

19:30 De Geerhallen
lör 9 nov

SVENSKTOPPSKALASET

19:00 Flygeln
Alla evenemang