En kväll med Petter – INSTÄLLD!

15
nov
2020
15 nov


2020
19:30
De Geerhallen
590 kr

Längd: Ca 1,5 h (ingen paus)
Biljettsläpp: 11 oktober 2019
Arrangör: Brink & Berger

Köp biljett

Konserten med Petter 15/11 ställs in!
Blixten & Co har ställt in konserten med Petter i De Geerhallen den 15 november.

Arrangör av Petter var eventbolaget Brink & Berger. I maj 2020 försattes Brink & Berger i konkurs.
Vår jurist är i dialog med utsedd konkursförvaltare angående detta ärende.

Vi är medvetna om att Petter och Blixten & Co i deras kanaler hänvisar er biljettköpare till oss på Louis De Geer konsert & kongress och vår biljettkassa. Men, i dagsläget har inte vi någon information om hur konkursförvaltaren kommer att driva ärendet vidare.
Så snart vi har mer information kontaktar vi er skyndsamt och uppdaterar hemsida och Facebook.

——————-

Petter till Norrköping med ny & unik föreställning – ”En kväll med Petter”

Petter har verkat i musikens tjänst i över 20 år. Med hela 14 fullängdsskivor i sin repertoar har han sålt ut turnéer, storslagna konserter och svettiga klubbkvällar landet över. I augusti 2018 firades Petters 20-årsjubileum med fem utsålda kvällar på Mosebacketerrassen och hela tre skivsläpp – varav ett på minuten 20 år efter debutalbumet. I februari är det premiär för Petters sprillans nya turné – ”En kväll med Petter” – en konserthusturné med helt nytt låtmaterial där vi tas med på Petters resa genom musiken, livet och alla känslor & element som tagit honom dit han är idag, ackompanjerat av en orkester.

I februari är det premiär för ”En kväll med Petter” – en sprillans ny föreställning där helt nytt material utlovas i en intim sättning med stråkar & orkester. Musik varvas med varmt berättande och pendlar mellan det stillsamma och det högenergiska. Längs en musikalisk resa kommer publiken vaggas in i alla känslor och element i Petters värld där han visar helt nya sidor av sig själv.

– Jag har varit artist i över 20 år och visste att jag ville hålla på med det här hela mitt liv. Därför har det varit viktigt för mig att växa med min publik och alltid gräva där jag står. Det har varit en lång resa, jag har haft jäkligt kul på vägen och nu gör jag en helt unik föreställning av det, säger Petter och fortsätter:

– Publiken kommer tas med på en musikalisk resa genom högt och lågt, det kommer vara stillsamt, energifullt och jag kommer ha en fantastisk orkester och stråkensemble med mig. Folk har hört mig föreläsa och här vill jag väva ihop min berättelse med min musik.

Just nu jobbar Petter flitigt i studion med helt ny musik, och under hösten 2019 medverkar han, tillsammans med Miss Li och Magnus Uggla, som en av de ”fasta” artisterna i årets jubileumsupplaga av TV-programmet Så mycket bättre.

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Mingelbuffé i Trozelliloungen

Boka mingelbuffé

Du kanske också är intresserad av

19:30 Flygeln
sön 17 jan 2021

GREASE – På Turné

19:00 De Geerhallen
14:00 De Geerhallen
sön 28 feb 2021

Tomas Andersson Wij

18:00 Flygeln
Alla evenemang