INSTÄLLT: Movits!

5
feb
2022
5 feb


2022
20:00
Värmekyrkan
380 kr

Längd: Ca 1 h 15 min (ingen paus)
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 15 november 2021
Arrangör: Live Nation

Inställd konsert

På grund av det rådande läget och nya restriktioner kommer konserten med MOVITS den 5 februari 2022 i Värmekyrkan, Norrköping att ställas in. Samtliga biljetter återbetalas automatiskt under vecka 3 till det konto som användes vid köp. Ta hand om er och varandra!


 

Movits! är tillbaka med nytt album och samtidigt släpps en gedigen turnéplan. I vår åker de äntligen  ut på vägarna igen och gör hela 15 stopp i vårt avlånga land.

Sedan debuten 2008 har Movits! gjort en resa musikaliskt, från jazzinspirerade hiphopen till en mer dynamisk ljudbild. Bandet kommenterar en splittrad samtid på ett smart och lekfullt sätt. Idag släpps deras sjunde album ”Halleluja” och nästa år beger de sig ut på en stor europaturné som även innefattar en handfull datum i Sverige.

 ”Känns fan helt overkligt att äntligen dra ut på turné igen! Visst långa turnéer kan va jobbiga o så men efter det här dryga året i mental igloo ljuger jag inte när jag säger att vi är extremt peppade. Många artister säger så här jag vet, men dom ljuger, dom har älskat sina studios med kaffemaskiner. Titta på vårt trackrecord så förstår du att jag menar allvar. 1 date is a date. En turné e en turné. Let’s Go!

OBS! Endast ståplats-biljetter till denna konsert

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Du kanske också är intresserad av

No items found
Alla evenemang