Mitt Sanna Jag – Sanna Nielsen

27
okt
27 okt

16:00
De Geerhallen
695 kr

Längd: Ca 1,5h (ingen paus)
Åldersgräns: 5 år med målsman (rekommenderas från 13 år)
Biljettsläpp: 2 april 2019
Arrangör: Krall Entertainment & 2 Entertain

Köp biljett

Sannas show deluxe!

Äntligen – Sanna Nielsen åker med sin alldeles egna show Mitt Sanna Jag på stor Sverigeturné!

Med citat som ”En älskvärd show med kropp och själ” i Aftonbladet och ”Det finns inte en enda plump i protokollet” i Skånska Dagbladet är kritiker- och publiksuccén ett faktum.

Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Michael Jackson, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross och många fler. Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman upplevelsen. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare. Manus av Camilla Läckberg, text av Callé Norlén. Kostym av Lars Wallin och Ida Lanto. Regi Vera Prada.

Det blir en show med fest och glädje, men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige främsta musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

Löjromstallrik med Champagne i champagnebaren Upstairs

Boka löjromstallrik

Mingelbuffé i Trozelliloungen

Boka mingelbuffé

Du kanske också är intresserad av

19:00 Värmekyrkan

Slutsålt

lör 19 okt

QUEENIE – FOREVER

19:30 Flygeln
19:30 Flygeln
fre 1 nov

WOODSTOCK 50 ÅR

19:30 De Geerhallen
Alla evenemang