Mina sinnens fulla bruk

1
okt
2022
1 okt


2022
19:30
Flygeln
500 kr

Längd: Ca 1,5 h (ingen paus)
Biljettsläpp: 11 november 2021
Arrangör: Kahlo

Köp biljett

Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson

Hösten 2022 ger sig populära och kritikerrosade komikern Anders Jansson ut på Sverigeturné med sin nya föreställning Mina sinnens fulla bruk – En humorshow av och med Anders Jansson. Hans två tidigare soloföreställningar ”Kom in och stäng dörren” och ”Radikal optimist” kammade hem höga betyg hos både kritiker och fans och den senare gick för utsålda hus i tre säsonger med föreställningar över hela landet. Den 1 oktober kommer Anders till Flygeln i Norrköping med sin nya soloshow! 

I Mina sinnens fulla bruk letar Anders Jansson efter vad vi människor har gemensamt när man plockat bort allt det ytliga. Det är hans tredje soloshow och med pricksäkra imitationer, spontana improvisationer och ständigt aktiva fysiska skådespel bjuder han publiken på absurd och jordnära humor.

– Varje gång jag sätter upp en ny humorshow vill jag bli bättre, roligare och mer personlig. De senaste 18 månaderna har varit märkliga och unika för oss alla. Jag försöker se det positiva och komiska som kommer ur en sån upplevelse. Mina sinnens fulla bruk är min tredje soloshow och det ska bli min bästa hittills, säger Anders Jansson.

Mina sinnens fulla bruk har premiär i Anders hemstad Lund den 9 september 2022 och han turnerar sen runt i landet till städer som Halmstad, Umeå, Malmö och Stockholm.

Jag gillar verkligen att åka runt i Sverige och möta min publik med en bra och rolig föreställning. Jag stiger av tåget, går till teatern och delar en kväll med skratt och glada ansikten. Det är oslagbart, säger Anders Jansson.

 

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Mingeltallrik i Flygeln

Boka mingeltallrik

Du kanske också är intresserad av

19:00 De Geerhallen
lör 24 sep 2022

Dockhumor 2

19:30 Flygeln
sön 2 okt 2022

JLC – LOCK THE DOOR TOUR

19:00 De Geerhallen
19:30 Flygeln
Alla evenemang