INSTÄLLD – Mares – The Boys Are Back In Town

4
nov
2022
4 nov


2022
20:00
Värmekyrkan
425 kr

Längd: Ca 1h 15 min (ingen paus)
Åldersgräns: 13 år
Biljettsläpp: 16 november 2021
Arrangör: Live Nation

Köp biljett
 

Konserten inställd!

Mares konsert till 4/11 2022 ställs tyvärr in.

Tyvärr kommer konserten med Mares i Värmekyrkan den 4/11 att ställas in på grund av att bandet valt att avsluta sin karriär. Din biljett kommer att återlösas automatiskt. För fler biljettfrågor, vänligen kontakta biljett@ldgab.se.

Mares kommer istället för höstturnén att göra en avskedskonsert dit du har förtur, med möjligheten att köpa biljett före alla andra. Mer info om detta kommer inom kort.

Mares hälsar:
– Det har tagit tid att skriva de här orden. De är motsträviga och vill inte bo på papperet. Det värsta att skriva är det oundvikliga, men ingenting kan hindra det som en gång måste ske. En sista singel. Ett sista album. En sista turné.

Det skulle vara en lögn att säga att vi har mått så bra de senaste åren. Det skulle vara en till lögn att påstå att det alltid har varit dåligt. Men vi har tagit alla dessa stunder, de viktigaste av dem, höga och låga, och gjort dem till vår bästa skiva någonsin.

Vi vill evigt tacka er som alltid varit med. Evigt. Alla som har arbetat med oss. Alla som har sjungit med oss. Vi är era. Då som nu för alltid. Turnén och albumet ska inte ses som ett sorgetåg. Det är inte en jordafärd. Vi är inget sorgband. Vi är Mares. Avslutet är ett firande av det som varit, och det som nu är. 8 år höll vi ihop. En tredjedel av våra liv. Gläds med oss i sommar.

Konserten har flyttats!

Konserten har flyttats från 22/4 2022 till 4/11 2022, samma tid och lokal: kl 20 i Värmekyrkan.


Få har undgått 2019 års mest spelade låt på P3. ”Sunnanvind”, titelspåret på Mares listtoppande debutalbum, gav gruppen en Grammisnominering för Årets Låt, en nominering till P3 Guld i samma kategori där de även nominerades till Årets Pop. Samma år gjorde Mares sin största spelning hittills då de mötte tiotusentals fans på Lollapaloozas största scen. När karriären stod på sin spets valde i stället Mares att ta ett steg tillbaka och sedan dess har det varit tyst från bandet. Tills nu.

I april åker Mares ut på The Boys Are Back In Town Tour. Det är första turnén på över två år. Samtidigt släpper de sitt andra album. Mares is back!

 

OBS! Endast ståplats-biljetter till denna konsert.

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Du kanske också är intresserad av

19:30 Flygeln
19:00 Värmekyrkan
19:30 Flygeln
Alla evenemang