Kulturnatten i Värmekyrkan 2022

24
sep
2022
24 sep


2022
19:00
Värmekyrkan
Fri entré

Längd: 19:00-01:00
Åldersgräns: 18 år
Arrangör: Louis De Geer

Kulturnatten i Värmekyrkan 2022!

Under kulturnatten den 24 september bjuder vi in till en kväll med tre legendariska Norrköpingsband på scen: 23Till, High Voltage och Nothern UpBeat. DJ’s under kvällen är lokalt välkända Knickedick.

Utöver den fantastiska underhållningen kommer den mobila tatueringsstudion från Lucky 7 att vara på plats under hela kvällen. Även gänget från To Decay med sina coola designprodukter finns på plats och det utlovas en unik utställning av motiv från Norrköping.

Fri entré. 18-årsgräns.

23TILL
23Till är utan tvekan ett av Norrköpings mest klassiska band. På Kulturnatten är de tillbaka i Värmekyrkan där de gjorde två succéartade framträdanden både 2018 och 2019.

Pekings pärlor är långt ifrån bara en lokal angelägenhet. De har varit ett aktat namn på den svenska rock- och punkscenen sedan tidigt 90-tal med välkända låtar som Balladen om Olsson och Sista Supen för att nämna några.

Sedan dess har 23Till både hunnit lägga av och göra comeback. Något som resulterade i det imponerade albumet Shake it Baby (2019) och under pandemins ofrivilliga paus från scenerna har 23Till under 2021 släppt fyra lika imponerande singelsläpp. Nu gör en efterlängtad comeback i Värmekyrkan. Denna gång ryktas det om spännande inbjudna gäster…

 

HIGH VOLTAGE

Ett band bestående av fyra rutinerade musiker runt 60 strecket från Norrköping. Vi älskar AC/DC, Thin Lizzy och annan god hårdrock med rötterna i 70 talet. Vi koncentrerar oss i huvudsak på AC/DC ”the Bon Scott years” och Thin Lizzy`s låtskatter från mitten/slutet av 70 talet.

Lite av Queen, Nazareth, Deep purple, Pink floyd m.m smyger vi också in om så önskas. Vi är inget ”look-alike” band utan vi försöker göra våra gamla favoritband och låtarna rättvisa genom att spela dem med omsorg.

 

NOTHERN UPBEAT
Nu har ni chansen att få uppleva det som alla pratar om. Northern UpBeat gör en av sina mer sällsynta spelningar i Värmekyrkan på kulturnatten. Det brukar uppstå knäskador, knäckta ryggar och näsblod men framförallt kärlek och dans.

 

KNICKEDICK
Knickedick är konsertarrangörer i Norrköping som sedan 2004 bjudit över 25 000 besökare på artister som Håkan Hellström, Markus Krunegård och The Ark. På Kulturnatten dj:ar de mellan och efter konserterna i Värmekyrkan. Det utlovas en vild mix av soul, pop, rock och disco för danssugna.

Du kanske också är intresserad av

No items found
Alla evenemang