Slutsålt

KITE

26
nov
2022
26 nov


2022
19:00
Värmekyrkan
450

Åldersgräns: 18 år
Biljettsläpp: 9 september 2022
Arrangör: Luger

Evenemanget är slutsålt!

Kite, bestående av Nicklas Stenemo och Christian Hutchinson Berg, har nått sin nuvarande position på helt egna premisser och genom att alltid gå sin egen väg. Ofta tvärtemot musikbranschens gängse regler. Bilden av dem omgärdas av en integritet och kompromisslöshet vi inte direkt är bortskämda med men som sannolikt har bidragit till att förhöja den känsla av exklusivitet publiken förknippar dem med.

Live är bandet en helhetsupplevelse du omöjligen kan ta del av någon annanstans. Ryktet om deras känsloflödande liveföreställningar har spridits organiskt och i dessa dagar drar de fulla hus mest överallt, vilket säger något om hängivenhet hos den ständigt växande fanskaran. Nu senast på Way Out West fick publikinsläppet till Linnéscenen stängas innan bandet ens gick på scen.

Nicklas Stenemo och Christian Hutchinson Berg skapar musik lika tillgänglig som den är äventyrlig och lika majestätiskt skimrande som den är mörk. Gissningsvis förstärks den pulserande helhetsupplevelse som en Kite-konsert innebär under hösten då duon, direkt hemkomna från 2 veckors USA-turné, kommer åka ut på sin första regelrätta Sverigeturné på över tio år.

26 November kommer KITE till Värmekyrkan. Endast ståplats.

Dörrar öppnas 19.00, support 20.00, Kite 21.00 – 22.00

Handikapplats samt ledsagare bokas genom biljettkassan på 011-155100

Du kanske också är intresserad av

No items found
Alla evenemang